reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2015

Wendzia - ja wg OM mam na 1 lipca a wg usg na 7 lipca (tak jak Ty :) ), mój maluch miał przedwczoraj 6,1 mm, teraz mam nadzieję, że już trochę urósł...

Najgorsze, że dopadła mnie dziś migrena... zwykle na migreny biorę lek, którego w ciąży absolutnie nie mogę przyjąć a niestety nieprzerwana migrena trwa u mnie nawet 3 dni... i zwykle są to 3 dni wyjęte z życia... Macie jakieś bezpieczne sposoby na migrenę?

reklama
Hej Mamuśki.
Ja dziś o 17 mam wizyte z USG.

A ja noc nieprzespana...Wikuśka mi gile do pasa, lecą jej do gardła więc w nocy kaszle, jak kaszle to płacze że ją gardło boli.. więc lekarz nam się kłania dziś.... ehhh.....

A ja Pochwalę się Moją Wikuśka!!!!!

Wiki Mikołajka.jpg

Pochwalcie się i Wy swoimi pociechami!!!!!

Załączniki

• Wiki Mikołajka.jpg
    Wiki Mikołajka.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 119
Sykatynka nie mam sobosobu przykro mi
Michalina kciuki za wizyte I zdrowka dla Wikusi

Przech chwila wstalam tak mi sie dobrze spalo ale trzeba sie ogarnac I isc do pracy.
Wiecie moze czy dmuchanie balonow nie zadzkodzi mojej fasolce? (Okolo 25sztuk hehe)
A to moja Alicia dzis z rana :)

I synus Hugo ;)

Załączniki

• 1415956980849.jpg
    1415956980849.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 86
ja dzis byłam na zakupkach bo jutro urodziny starszego wiec trzeba przezyc najazd prawie 19 dzieciaków:-)

Witajcie dziewczyny :)
Wczoraj na teście pojawiły się dwie kreseczki.
Ostatnia @ była 18go
Staraliśmy sie 4 miesiące.Wczoraj dzwoniłam do gina i kazał zrobić betę.Dziś będę mieć wyniki.Bardzo się boję bo 3 lata temu serduszko przeształo bić.W 7 tyg jeszcze było ok a 2 tyg później niestety.. :(

Objawy mam już od tygodnia czyli ból jajników i piersi.

witam :) zgaga mnie dzis meczy i czesto chodze siku :/ ehh
michalina,mili i wichurka sliczne dzieci macie :) a oto moj synek Artur :)
DSC_6224.jpgDSC_6162.jpg

Załączniki

• DSC_6224.jpg
    DSC_6224.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC_6162.jpg
    DSC_6162.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry