Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Polecam na katar i kaszel u dziecka nebulizowac woda "zablocka mgielka solankowa", mojemu tez pomaga nevulizacja lekiem nebbudCześć Dziewczyny! Wczoraj byłam na warsztatach bezpieczny Maluch, fajna sprawa, swietni prowadzący, dużo się dowiedziałam o pierwszej pomocy- jest zrobiona taka aplikacja na telefon "Nestle pierwsza pomoc" prowadzący polecali żeby ją ściągnąć i jeszcze taka stronka Nestle zdrowy start w przyszłość.
Megan super że masz zakup sukienki za sobąpięknie wyglądasz i ta cena, wow!
Dzisiaj jedziemy z córa do tężni solankowej (w Wieliczce) bo znowu na katar i zaczyna cherlac trochę ten nasz mały cherlaczek
Morela dobrze że miałaś wsparcie na ramieniu męża (dosłownie), dbaj o siebie!
Aga niee - ja już się przeprowadziłam z osiedla z czasów dzieciństwaWitam się niedzielnie :-)
Lilith - lepiej dzisiaj?
Misia - i ja i mój Mąż należymy do grupy chomików [emoji19]. Coraz mniej plusów takiego zachowania widzę, bo oprócz zagracenia nie panujemy nad tym co już mamy... I np. zdarzyło nam się kupić coś 2 razy, albo kupić coś co wcześniej dostaliśmy [emoji1].
Dużo rzeczy wyfrunie na wysypisko w trakcie przeprowadzki (liczę na to), bo zwyczajnie nie będzie dla nich miejsca w nowym domku - marzą mi się przestrzenie [emoji5]
Tymuniek - trzymam za Wasze zaangażowanie kciukasy i podziwiam całą walkę o większą samodzielność i sprawność Synka :-).
U nas poród był w czasie i wszystko niby było cacy, a i tak chodzimy do ortopedy + rehabilitacje zaliczamy ze względu na nóżki, do tego logopeda (2 razy miała już podcinane wiazadelko językowe), także glowa do góry ;-)
Synek z 2009 czy 2008?
Inka - a to się zbunkrowal w tej piwnicy [emoji1]. Może jak raz przejechał na mokro po oknie to wydawało mu się czysto.. Nie wytarl na sucho.. I wyszło jak wyszło. A to, że z 1 strony to już w ogóle inna bajka [emoji6].
Chybra - niech się Wam szczęśliwie jeździ [emoji5]
Morela - córa sobie z pewnością poradzi [emoji3]. Fajnie z tą szkoła (czyżby sienkiewiczowska?) i opcją rozszerzonego angielskiego (moja ciągnie teraz 2 języki - z racji tego, że rocznik 2009 szedł "obowiązkowo" do szkoły, było strasznie dużo klas. Udało się utworzyć jej klasę z samych znajomych dzieci (dzięki listem rodziców do dyrekcji, podaniom itd), ale niestety dostał im się niemiecki, więc.. Za angielski place dodatkowo, no szkoda mi było 3 lat z językiem oswajanym w czasach przedszkolnych).
Z wczorajszym omdleniem podajemy sobie łapkę - zaliczyłam czarna ścianę robiąc zakupy w galerii. Dobrze, ze córa ze mną była, to nie doprowadzilam do usunięcia się tylko zostawiłam jej kasę + to co chciałam kupić a sama podreptalam usiąść w hollu. Wodę też miałam przy sobie, ale nie od razu pomogła.
Megann - cudnie wyglądasz w tej kiecce [emoji3][emoji3][emoji3]. Lasencja [emoji3]. Będziesz przepiękną panna młoda [emoji4]
Pola - zdrówka dla córki. Wieliczka... Wieki nie byłam. Posilkuje się dostępnymi w okolicy grotami solnymi.
Dzięki za podpowiedzi z tą aplikacją. Chyba skorzystam też z opcji szkoły rodzenia - niby nie muszę... Ale tyle rzeczy mi wywialo z głowy, że dla własnej pewności skorzystam [emoji5]