reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziewczyny ja tez się pochwalę, ze mam juz bete z dzis- 2408 :D wzrost o 131% co 48 H, wiec moze tez będzie na dziewczynke :)
Witam w klubie. Ja mam betę 2537 :) :) :) tydzień temu miałam 120 :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
AIM gratulacje!

Wiecie Wy piszecie o tej becie ja jestem w 3ciej ciąży i nigdy nie robiłam ;) to masakra jakie to stresujące :) przyrasta mało/dużo. Wszystko sie okaże i tak na usg

AIM gratulacje!

Wiecie Wy piszecie o tej becie ja jestem w 3ciej ciąży i nigdy nie robiłam ;) to masakra jakie to stresujące :) przyrasta mało/dużo. Wszystko sie okaże i tak na usg

Ja w 1szej tez nie robiłam, w 2 po beta hcg było widac, ze ciąza się nie rozwija dobrze, wole teraz wiedziec to wczesniej mimo, ze pewnie zaraz oswieje z tych nerwów :)

reklama
Kotek bo.nie wolno.robic w roznych laboratoriach:p
Morela truskawka !! Gratuluje piekne bety.

A co do badania.bety to punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.ja w 1 ciazy zrobilam 1 test ciazowy zadnej bety itp.
Teraz w sierpniu tez zaszlam w ciaze zrobilam test byly kreseczki 5 dni nadzeji i szczescia ..i sie zakonczylo.Ciaza biochemiczna.Tez nie robilam bety bo po co...

Teraz 3 ciaza i gdy tylko wyszedl.poztywny poszlam na bete a potem powtorzylam to tyle..wczesniej tez nie bylam zwolleniczka i tez przy tych badaniach sie stresowalam ale wolalam to niz zyc w stresie czy to znow nie biochemiczna...a dobry przyrost bety ja wyklucza.

010igov3fkey3mez.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry