misia mój mega dba o stopy - miał kiedyś takie brzydkie paznokcie, wysłałam go do lekarza i okazało się że to grzybica i od tamtego czasu bardzo dba o stopy - moczy raz w tygodniu i ogarnia tarką

więc taki pedegg byłby spełnieniem marzeń

- tak jak Ty mogłabym być w ciązy jeszcze długo

podoba mi się ten stan w mojej psychice, chociaż z dnia na dzień jestem bardziej zmęczona
truskawka współczuję wrastającego paznokcia, nie miałam tego nigdy ale czasem źle rośnie i bardzo boli przez jakiś czas a co dopiero jakby wrósł :/
ewcia3004 miło Cię widzieć! jak się czujesz, wszystko dobrze u Ciebie?
Kasiulka jak się cieszę że u Ciebie wszystko idealnie! zazdroszczę, nie mogę się doczekać prenatalnych moich

cudna waga!!!! a jesli chodzi o tą górną granicę normy BMI - to przed ciążą tak? muszę sprawdzić
Paninka haha życzę powodzenia w walce z mrówkami

super wyniki
Aniek u nas kafloki nieużywane, stoją bo szkoda kasy na rozbiórkę a mamy duże pokoje więc nie zawadzają. super - zawsze chciałam podłogówkę, kiedyś będę miała. teraz mamy gazowe
abed gratki 100ki
Madziazt super że dotarliście cali i zdrowi! wyobrażam sobie ból pleców w aucie

pochwal się zakupami!
aga km - zycze Ci sily! :*
ja zaczynam chodzić spać coraz wcześniej, wczoraj o 21 padłam po urodzinach. dziś poleciałam o 7 do kauflandu na zakupy urodzinowe bo myślałam że będzie mało ludzi.. mhm.. masakra! trzeba mierzyć siły na zamiary, co chwile mi się słabo robiło, a piłam koktajl rano :/ więcej sama nie ide na takie duże zakupy.
miłego dnia!