reklama

Lipcowe mamy 2017

Integral ja bede zamwiac w czercu ale turystyka:-)

Pumelova wspolczuje sytuacji...mendy jedne...ja duzo w necie kupuje i na szczescie bardzo rzadko sie takie mendy zdarzaja.
Co do mojego niku to od imienia Marzena wczesniej mialam nick Mazia ale to sto lat temu:p potem zmienilam na Maziajka bo mi sie bardziej podobalo.

Palina pewnie ze mozna tylko podaj dane.

Co do mam ja juz pisalam kiedys ze miwszkam w domu wielorodzinnym 3 mieszkaniowym na parterze moja babcia, my w srodku a mama na gorze.Mamy tylko wspolna klatke schodowa taras i podworko.Super rozwiazanie mama jest zawsze w domu w razie co a mieszkamy osobno, bo kazdy ma swoje mieszkanko.

reklama
Paalinaa - ale łóżeczko i te dodatki ślicznie wyglądają :) Warto było poświęcić te dwa dni. Widać, że pokoik przygotowany dla dziecka. Ja niestety muszę się wstrzymać z takimi rzeczami bo na swoim będziemy dopiero może na Święta Bożego Narodzenia... :(

Maziajka - u mnie sytuacja podobna z tym, że my adoptujemy górę a na dole będą mieszkać rodzice. Trochę się boję bo rodzice bardzo liczą się ze swoim zdaniem a niekoniecznie innym. Mam nadzieję, że uda nam się jakoś dogadywać w kwestii wspólnych części domu (podwórka) :)

Paalinaa - ale łóżeczko i te dodatki ślicznie wyglądają :) Warto było poświęcić te dwa dni. Widać, że pokoik przygotowany dla dziecka. Ja niestety muszę się wstrzymać z takimi rzeczami bo na swoim będziemy dopiero może na Święta Bożego Narodzenia... :(
Ja już na ten moment zrobiłabym to inaczej,ale już po ptakach :P bo teraz zamiast gwiazdek wybrałabym kotwice :P
W pokoju brakuje jeszcze firanki, rolety i krzesła. No i jeszcze chcę na ścianie powiesić imię,ale póki co dalej nie wybrane,więc literki nie zamówione.

Właśnie dostałam zdjęcie pieluch tetrowych, które zamówiłam. Nie było wzorów, o które prosiłam,więc wysłali losowo... Dwie pieluchy tetrowe w różowe sowy. No żart jakiś chyba. Na 3 wtorkowe zamówienia na allegro tylko 1 jak należy (przynajmniej mam taką nadzieję, bo zero odzewu w sprawie minky). Parodia jakaś :/

A mnie coś brzuch jak na okres boli..już jakiś czas temu zjadłam paracetamol ale nadal boli..właśnie leżę i odpoczywam..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ika no właśnie dziwne z tymi lozeczkami:D

Paalinaa współczuję problemów z zakupami;// to moje pierwsze takie :D reszta była w porzo eh:p

Emol wiem wiem negatyw będzie jak zwrócą kasę;) Mój mąż nie odpuści.

Maziajka rozumiem :D czyli nie od pasty wybacz :D to sobie taka kup heheh:p

Mi zamówienia z allegro przyszły bez pomylek:) te drobniejsze :) tzn 2:D od justinex nie było wkładki do wanienki ale napisałam maila i następnego dnia już przyszła kurierem z przeproszeniami. A hubiworld dzwonił że nie mają wybranego koloru prześcieradła do gondoli i pytał jaki chce i luzik

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mumusia nieprzyjemna sytuacja [emoji52]
Olej i nie rozmyslaj Kochana.

Kasia_831 ja licze na to ze moja "tesciowa"nie bedzie chciala mi dawac dobrych rad i nie stanie sie za czestym gosciem.

Paalina teraz tak nie sypiam,ale przed ciaza mogli strzelac obok a ja i tak spalam [emoji5] ale mysle ze moj sen juz zawsze bedzie czujny.

Pumelova tez bym sie wkurzyla [emoji35] ale ja to nerwus jestem.

Ah a ja na spacerze o 23.15 bo poklocilam się z moim bo ' on już nie wytrzymuje z moim niezadowoleniem że wszystkiego' tylko szkoda że ja na większość rzeczy zagryzam zeby. A on jutro ma egzamin i pewnie zestresowany jest ale on się nigdy nie przyzna :/ ah szkoda gadać.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry