Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaah to nie takie zwykle okno poddaszowe, tylko trzeba to okno wysunac, dobudowac... stad taka cena... No ja bym gadała z właścicielem,żeby nikt nie był stratny.A co do ceny. Temu taka bo to prawie plaski dach. I trzeba dobudówke robic specjalna. A w scianach nie może byc okien bo inne budynki sa zbyt blisko.
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam tutaj ginekologa, żeby się dostać do specjalisty to cudów trzeba. Jak ciąża przebiega prawidłowo to kobieta nawet nie widuje się z lekarzem, a tylko z położną. Ja na każdej wizycie mam kogoś innego. W zależności od celu wizyty albo położna albo lekarz,ale to tylko dlatego,że położna oddała mnie pod opiekę szpitalną ze względu na poprzedni poród i wysokie ciśnienie na początku ciąży. Z tego co wiem nie praktykuje się tu czegoś takiego jak wizyty prywatne, ewentualnie jakieś polskie przychodnie, ale to nie ma sensu, jeździć i szukać. Najchętniej to bym pojechała do Polski do mojego lekarza,ale to na tym etapie odpada. Byle minąć ten 36tc i już nie będę się martwiła, czas na szczęście leci szybko. We wtorek mam usg pomiarowe , a w środę wizytę u ginekologa, wtedy ich przycisnę. Chyba,że wrócą regularne skurcze dziś wieczorem,to pojadę na IP i niech coś poradzą. Najgorsze,że nie mam w domu nospy nawet, bo bym brała i tyle.