Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aaah to nie takie zwykle okno poddaszowe, tylko trzeba to okno wysunac, dobudowac... stad taka cena... No ja bym gadała z właścicielem,żeby nikt nie był stratny.A co do ceny. Temu taka bo to prawie plaski dach. I trzeba dobudówke robic specjalna. A w scianach nie może byc okien bo inne budynki sa zbyt blisko.
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam tutaj ginekologa, żeby się dostać do specjalisty to cudów trzeba. Jak ciąża przebiega prawidłowo to kobieta nawet nie widuje się z lekarzem, a tylko z położną. Ja na każdej wizycie mam kogoś innego. W zależności od celu wizyty albo położna albo lekarz,ale to tylko dlatego,że położna oddała mnie pod opiekę szpitalną ze względu na poprzedni poród i wysokie ciśnienie na początku ciąży. Z tego co wiem nie praktykuje się tu czegoś takiego jak wizyty prywatne, ewentualnie jakieś polskie przychodnie, ale to nie ma sensu, jeździć i szukać. Najchętniej to bym pojechała do Polski do mojego lekarza,ale to na tym etapie odpada. Byle minąć ten 36tc i już nie będę się martwiła, czas na szczęście leci szybko. We wtorek mam usg pomiarowe , a w środę wizytę u ginekologa, wtedy ich przycisnę. Chyba,że wrócą regularne skurcze dziś wieczorem,to pojadę na IP i niech coś poradzą. Najgorsze,że nie mam w domu nospy nawet, bo bym brała i tyle.