Dzień dobry

Emol a to nie zapalenie spojówek?Ropa ci się robi?
Aniek spokojnie, tutaj w Uk nie jest tak niebezpiecznie jak nadaje tv.Rozumiem że te ataki sieją grozę ale ludzie się tutaj nie boją, żyją normalnie.Jasne,że moim zdaniem trzeba raczej unikać jakichś wydarzeń gdzie jest pełno ludzi,kumulacja ale uwierz mi , poza takimi wydarzeniami jest ok,tu policja jest naprawdę efektywna, są wszędzie ale tak zakamuflowani, że ich nie widać i nie sieją postrachu.Nie.mają wpływu na wszystko co się dzieje ale dobrze bronią kraju.
Co do swierzbu, ależ temat na ciążowym hehe Moja mama jest pracownikiem socjalnym i w ciągu ostatnich 36 lat musiała stawać twarzą w twarz z różnymi chorobami zakaźnymi jak chodziła po domach zbierać wywiady.Ze świerzbem też.Ale.nigdy się nie zaraziła bo nie miała kontaktu fizycznego z tymi osobami na zasadzie podawania ręki na przywitanie czy chociażby siadania na ich krzesłach, nawet długopis użyty przez takiego delikwenta zostawiala już u nieg

ni wiedzą jak zachować środki ostrożności.
Pierścionki też pościągałam przedwczoraj, bolało jakbym ze skórą sciagala pomimo tego że nie jestem opuchnięta, tylko jak tu któraś z was pisała po prostu ciasno mi.bylo.To te dodatkowe kg

Moje stopy nie wytrzymują tych dodatkowych kg, nawet po.nocy jak wstałam z łóżka to mnie bolały.
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom