Kasia831 wow to fajnie, moj do kuchni wkracza tylko jak przyjaciele przychodzą i wtedy coś wymyśla fajnego

prędzej mnie zabierze do restauracji niż zrobi dla nas obiad

tylko jak musi czyli jak byłam w szpitalu i jak miałam tzw sezon w pracy i pracowałam w nadgodzinach to gotował 2 miesiące

Może kiedyś się dorobie takiego robota!
Liluli u Ciebie też stanieja

ja też mam swojskie od babci [emoji173] najlepsze

dobrze że Ci się nie trafił taki co uważa że nic w domu nie musi
Misia haha my dostajemy 30 co mamy kontakt z babcia - dla mnie 20 bo jestem w dwupaku i 10 dla męża haha

kiedyś dawała 20

uwielbiam jajecznicę, to jedno że śniadań weekendowych które jemy razem[emoji173][emoji173]
Maziajka jakie pysznosci[emoji173] śliczne meble!
Lilith Wow wam myją okna! Ciekawe

mój brzuch też przybiera dziwne kształty jak się wypina pupa.. pomijając że boli to strasznie wygląda

pamiętam jak Kasiulka pisała na poczatku że rogal jest fajny bo można pod brzuch podlozyc a ja nie kumalam jak skoro tak daleko jest

a teraz już umiem brzuch oprzeć o rogala haha;D
Paalinaa nieźle że masz Holendra

wysoki jest? Szefostwo męża jest w Holandii i oni wszyscy tacy wielcy

Ja tylko rozlozylam rzeczy i mam zamiar się spakować już od kilku dni

U mnie piersi chyba się nie kaply że są w ciazy
Ewella aż dziwne że mam taniej

a to pod biedra w budce

Ej to przy prasowaniu trzeba te wszystkie ubranka porozpinac, Nie? Masakra to takie malutkie

trzecie pranie mi się konczy!
Monti Wow! Długo trwała rehabilitacja?
Aniek super zakupy

zazdroszczę podrywania ah z brzuchem to nikt nie flirtuje! Rozumiem szpital. Ja chyba jednak się na ta położna zdecyduje. Co tydzień mam inne zdanie [emoji14]
Dobra żeby nie było mi za dobrze mnie boli lydka haha - jakby mnie skurcz chwycił to boli tak już 2 dni przy chodzeniu. Ale chodziłam w japonkach to wnioskuje że to od butow.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom