Olisiaa
Mama Olki 11.05.2012
Hejka już wiem że wszystkie egzaminy zdalam, przed chwilą koleżanki do mnie pisały. Jestem szczęśliwa.
Po wizycie hmmm niezbyt optymistycznie
Szyjka miękka i skrócona, lekarka mówiła że gdyby mocniej i głębiej mnie zbadała byłaby w stanie dotknąć pęcherz płodowy.
Mam się oszczędzać, nie sprzątać, dużo leżeć, zero przytulasow. Najbliższe dwa tygodnie mam mieć leniwe, a później już co ma być to będzie bo wejdę w skończony 36 tydzień, czyli bezpiecznie.
Mała na 34 tydz ma ok 2200g.
Ile wasze bobasy miały w tym czasie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Po wizycie hmmm niezbyt optymistycznie
Szyjka miękka i skrócona, lekarka mówiła że gdyby mocniej i głębiej mnie zbadała byłaby w stanie dotknąć pęcherz płodowy.
Mam się oszczędzać, nie sprzątać, dużo leżeć, zero przytulasow. Najbliższe dwa tygodnie mam mieć leniwe, a później już co ma być to będzie bo wejdę w skończony 36 tydzień, czyli bezpiecznie.
Mała na 34 tydz ma ok 2200g.
Ile wasze bobasy miały w tym czasie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dr odp na wszystkie moje pytania . Ilość wód duża, łożysko w 2 stopniu, waga synusia jak na 34 tydz ok 2,5 kg, a moja 69, czyli moja waga ruszyła o cały 1 kg (+8 kg)
Aa no i szyjka skrócona i zmiękczona. Za 2 tyg ostatnia wizyta, a za kolejne 2 termin, ciekawe jak to się ułoży, czy dr mnie weźmie na wywołanie czy da mi chwilę aby sama się akcja zaczęła. Tak czy inaczej zczaiłam jak to już niedługo. Ale mam być zamiar już do końca spokojna