Witam się porannie,przede wszystkim Anita gratulacje,dobrze ze szybka reakcja była,teraz maluszki muszą nabrać sil czego im z całego serca życzę,
Namowilam mojego męża na seks wczoraj,pomyślałam że a nuż pomoże,zgodził się zestresowany więc wskoczylam na niego a on od razu tekst,nie tak głęboko bo chyba ocieram sie o pecherz,no i tyle w temacie,ale jakoś dotrwalismy do finiszu[emoji13]
Mamy następna noc nieprzespana,synek się dusil,pewnie go gardło bolało i ryczal dobre 1,5 H,następne 2H oglądał bajki u nas w łóżku,jak usnal zmęczony to znowu kaszel,pediatra przyjmie dopiero w przyszłym tygodniu,ja jutro jadę do szpitala,boję się przyjezdzac z noworodkiem jak Janek taki chory,sam trafił do szpitala mając 3 miesiące bo siostra godz zarazila,mamuśki starszakow co polecicie sprawdzonego na ból gardła i kaszel dla 2 latka?kaszel tylko w nocy,chyba przez splywajaca wydzieline więc raczej mokry ja robię narazie inhalacje plus w nocy sinecod na kaszel ale nic nie daje,zrobię jeszcze syrop z cebuli i więcej pomysłów nie mam.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom