Cześć Kobietki
O matko... Aniek - trzymaj się Kochana!!! Nie mogę uwierzyć, że tak spierdzielili Ci czyszczenie przy cc. Oby tym razem wszystko potoczyło się dobrze. Ale bólu, strachu i dyskomfortu nikt Ci nie wymarze [emoji17].
Kurcze.. Nie zostawiłabym tego bez echa.
W ogóle... Za dużo złego się u Ciebie działo w przeciągu tygodnia: historia z Majeczka , opona, pozostawione łożysko, przez które zaliczyłas poród extra.. Współczuję Ci ogromnie, buziaki Kochana [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Emol - a jak sytuacja wakacyjna Rodziców?
piękna waga Arturka [emoji4]
Integral - nooo, super [emoji3]. Ja już bym doradcę laktacyjnego olala. Masz pokarm, pediatra swoje powiedział, i nikomu nic do tego!
Chybra - współczuję złego samopoczucia. Dobrze, że masz wsparcie i możesz się wyłączyć na jakiś czas. Zyczę Ci duuuuużo sił [emoji8].
Misia - "córa" marnotrawna powróciła [emoji3] - super!!! Myślę, że teraz sama doceni, że u Was było jej najlepiej, i wycieczki średnio jej się będą opłacały.
Pumelova - kochana, jak mi Kalinka się cała zaluszczyla (buzia, uszka, główka) , to pediatra poleciła mi taki specyfik - Loyon (koszt ok. 34 zl). Działa też na ciemieniuche. Nakłada się go na zmianę pipeta lub wkreca się atomizer i psika główkę. Chwila moment i łuski same odchodzą [emoji6]. Przy główce zostawiałam na dłużej.
Kylesa - ojj , współczuję problemów serduszkowych u Szymcia. A jak to u Majki wygląda?
Też myślałam o wkładce, ale... Tak jak Pola pisała koszt 1000 zł, a mój chłop ciągle namawia mnie na 3 Bobo... Więc chyba się wstrzymam (i polecę póki co na pigułkach) [emoji12]
Pola - no to teraz zaczniesz szaleć [emoji3]. Odbijesz sobie czasy przymusowego leniuchowania na etapie ciąży [emoji6].
Cieszę się, że z Oliwia wszystko w porządku [emoji4]
My w środę zaliczylysmy szczepienie (5w1). O ile w środę mała była lekko snieta, tak wczoraj marudzila co chwile.
No i chyba Kalina przebila wagowo resztę dzieciaczkow: 6180 g [emoji55] przy 63 cm wzrostu (97 centyl w obu parametrach).