Hej.
Czytam Was dziewczyny ale kompletnie nie mam czasu pisać.
Nie dosyć że mały głodomor wisi ciągle na cycu od 2 dni(nie wiem dlaczego?) , to jeszcze młody ma codziennie testy, sprawdziany, karkówki, lektura i muszę z nim posiedzieć. Dziś (to już przegięcie)miał sprawdzian nawet z religii

no oszaleć można!
Marakujja dziękuję za info.
Paninka najważniejsze że Wam się nic nie stało, ale mogę sobie wyobrazić te nerwy i ciśnienie. Współczuję.
Kciuki za udane i spokojne chrzciny.
Maja nie była mierzona od urodzenia, tylko waga i obwód głowy i klatki.
Ola faktyczenie szczuplaczek. Z tego co pamiętam, to Ty też jesteś szczupła. Doczytała, że jesteś szczupła.
Maziajka Maja też gorzej sypia.
Oczywiście zapraszam do Pszczyny na lody i spacerek po parku.
Najlepszego na 4 mce❤
Jejku napisz coś więcej o tym zarastającym sromie. Jakie objawy? Sama o to pytałaś lekarki? Jakieś leki, zabieg?? Matko, aż się boję.
Kciuki za szczepienie.
Ale fajnie z tymi testami, ja jak zwykle ciemna i nic nie wiem. A chętnie bym coś potestowała

Nóżki też mamy takie salcesoniki.
Dlaczego nie możecie chusteczek? Ja w domu często przegotowaną wodą i waciki.
Patuszka współczuję pogrzebu.
Maja codziennie jakieś nowości. Uśmiechy, gaworzenie, minki itd.
Co to za mydełko? Gdzie go kupujesz?
Z mężem raz z górki, raz pod górkę. Zmęczenie nas dobija, ja nauczyłam się odpuszczać, więc ogólnie nie jest najgorzej.
Pumelova zazdroszczę twojemu mężowi.
Maja miała zatkane kanaliki. Jeden udało się już zupełnie udrożnić z drugim jeszcze walczymy. Ciągle inne kropelki, przemywanie i masaż. Nie jest łatwo. Raz lepiej, raz gorzej.
Jak muppet powiadasz? Nieźle

pewnie nie jest tak źle.
Mniam muffiny...
Do pupy tylko bepanthen, ale faktycznie jest bardzo drogi. Chusteczki pampers sensitiv.
Darmowych słoiczków nie mamy, skąd to dostajecie?
Chybra jak ze szczepieniem Leona?
Doczytałam, faktycznie lepiej prywatnie, bo ile można czekać?
Misia Grzesio kawał chłopa.
Przytarte autko...nie fajnie.
Co do cytrusów , dawałam Majce smoczek umoczony w herbacie z cytryną i miodem, (nie takim zwykłym, tylko z mlecza)bardzo jej smakowało, smoczek oczywiście nie.
Gratuluję zakupów.
Przyszła mamusia pocieszę Cię, nie oczekuję prezentów i Maja też nic od teściów nie dostaje, a pieniądze naprawdę mają, ale co tam? Mam ich w nosie. Mają tylko Majkę i mojego młodego, ale teściu skąpy strasznie, a on trzyma kasę. Na szczęście nie często nas odwiedzają.
Może jak leży na brzuszku, to jakąś grzechotkę jej pokazuj?
Abed to karate to taka rozrywka dla nas się zrobiła
Emol jak na śpiocha się nie da, to odciągaj.
Karuzela gratulujemy 4 mcy❤ oby się katarek nie rozwinął.
Judith nie widziałam tego kremu u nas.
Kasia ja to bym chciała najpierw Majcię nauczyć smoczek ciumkać, żeby tych rączek w buzialv nie trzymała.
No to macie tam bajzel podobny do naszego. Nie daj się naciągnąć na rozszeżanie diety, słuchaj intuicji.
Ewella co się dzieje z tymi naszymi pannami? Moja dama też tylko na rękach, ale żeby nie było za dobrze, to nie na siedząco, tylko muszę chodzić.
Zazdroszczę sauny.
Jenny zdrówka dla córci. Też chłopakom gotowałam, słoiczki tylko na wyjazdy. Może się i teraz uda?
Jutro znów pół dnia po za domem, nieszczęsne karate mamy po południu.

Zaczynam odczuwać stres przed chrztem. Niby jeszcze trochę czasu zostało, ale już się zbliża. Mała prawie ubrana, chłopaki mają garniaki z komuni nowe, a ja nawet się nie zastanawiałam w czym pójdę. Pewnie coś na ostatnią chwilę wyciągnę.
Aaa u nas dziś była wieczorem akcja. Mój młody uwielbia plastelinę od zawsze i teraz zażyczył sobie jakąś specjalną, która się odbija jak kauczuk. Bawił się nią od wczoraj i wieczorem przylatuje spłakany i mi pokazuje , a cała kulka plasteliny wklejona we włosy. Pierwsze się zaczęłam z osiołka śmiać, ale jak ją wyjmowałam przez 1,5godz.z włosów, to myślałam że go ukatrupię. Ryk był nieziemski i połowa włosów z plasteliną poszła.
Dobranoc.