Cześć

Widzę, że te nasze lipcowe dzieci zmówiły się żeby nam poutrudniać życie

Moja non stop na mnie krzyczy,strzela fochy,nie chce się wieczorem usypiać,wczoraj i przedwczoraj był koszmar,spełniam jej wszystkie potrzeby a ta non stop warczy...
Jenny ja też zamierzam gotować dla małej, jedynie może jakieś deserki ze słoiczka biorę pod uwagę,ale to znacznie później.
Aniek współczuję przesiadywania z młodym nad zadaniami.To zajmuje dzieciom zdecydowanie za dużo czasu.Ja jestem ogólnie cięta na system edukacji w pl i jakby moja chodziła tam do szkoły to wojny bym robiła heh Mam nadzieję że jednak będzie chodziła tutaj.Jak byłam w wieku twojego syna też bardzo chciałam chodzić na karate,ale że miałam skrzywiony kręgosłup to mama mi zabroniła

Ostatnio czytałam w Pierwszy rok życia dziecka że ciumkanie rączek jest jak najbardziej w porządku i że to cumla trzeba odzwyczajać po 3 miesiącu...hmmm
Pumelova ja też zawsze zdecydowanie wyrażam swoje zdanie tylko w przeciwieństwie do ciebie u mnie się obrażają

Chusteczek też używam Huggies Natural Care-sroka i mówi że mają dobry skład a tutaj na rynku z dobrym składem w dobrej cenie to tylko t

czywiście jest jeszcze mnóstwo innych chusteczek ze składem organicznym ale cena powala...miałam plan na początku stosować tylko wodę ale że ona była bardzo niecierpliwa to szybko szybko brałam chusteczkę no i tak już zostało...co do sromu to moim zdaniem jest ok,nic nie podklejane,dziurkę widać

My prezentów też nie oczekujemy ale jedna jak i druga babcia tylko ciuszki kupują.Na gwiazdkę jak się będą pytać co jej kupić to powiemy że drewniane krzesełko do karmienia,niech się złożą a głupot nie kupują

albo niech kasę przeleja jej na konto.Bo nasza córka ma już konto w banku hehe i wpływają jej tam pieniążki,które królowa daje każdemu na dziecko do 18 roku życia.Co z nimi zrobi później to jej sprawa aczkolwiek mamy cichą nadzieję że przeznaczy je na naukę
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom