Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Napolka z jakiego na jakie mleko zmienilas?Beatka582- moja mała też nie pełza a jest z 8 lipca.
Emol- i jak po kolokwiach? Nie tak dawno też się z tym wstawaniem męczyłam jak byłam na studiach a na którym roku jesteś? Magisterkę robisz?
Pumelova- no też się trochę dziwię że dopiero po dwóch tygodniach kontrola, vojta to ciężkie ćwiczenia i łatwo można dziecku zaszkodzić jak się nieprawidłowo je wykonuje. Zobaczymy co powie we wtorek,
Madzik87- moja też spała dziś na mnie, też lubię jak tak śpi ale max 15-20 minut i ją odkładam do łóżeczka, jak po zakupach?
Kasia_831- gratuluję przewrotu, może się jej spodoba i się bardziej rozkręci. Super, że otwiera buzię do jedzenia.
U nas Asia jakaś marudna jest, mniej spała w dzień, na brzuszku nie chce leżeć, dziś podałam jej nowe mleko i zrobiła mi niespodziankę w postaci kupki, moje spodnie bluzka a nawet skarpety do wymiany- takie niespodziewane pranie. Ale nadal ma czerwone policzek może jej przejdzie za kilka dni- mam taką nadzieję. W czwartek szczepienie jeśli nic się nie wydarzy.
Rozkręciłam się z ćwiczeniami i mam więcej energii nawet dziś zrobiłam sobie dzień zdrowego odżywiania.
Beatka582 mój Piotr urodzony 19. 07 w piątek skończył 6 miesięcy i w piątek właśnie zaczął się przewraca z pleców na brzuch jestem taka szczęśliwa że szok w odwrotną stronę nie umie (udało mu się przez przypadek raz). Ja oczywiście naczytałam się czego to dzieci nie potrafią a mój syn nie i jutro zapisany jest do neurologa pójdę z ciekawości co mi powie na temat rozwoju mojego dziecka. Szczerze też tą wizytę potraktuje z dystansem ponieważ co lekarz to opinia (dobry przykład nasz Misiowy Grzesiu i jego szkarlatyna). Piotr też nie pełza coś próbuje podnosić tyłeczek ale wtedy głową dotyka np łóżka. Nie przewraca się na podłodze tyłko na łóżku bo na materacu miękko.
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom