Beatka ja mam Whirlpool otwieraną od góry rok temu kupowaną, uwielbiam ją, u mnie najkrótszy program trwa 35 min, ale to do wełny, 45 min jest do delikatnych rzeczy. Ja przeważnie używam godzinnego w 40 st, ale wiadomo jest tez 60 st, 95 i milon innych, a od góry pakowaną mamy, bo łazienkę mamy nie dużą
Emol słabo... Taki jest nfz, ja zawsze prywatnie chodzę z ważnymi sprawami typu ciąża.
Dziś pierwszy raz wyniosłam gondolę do góry, włączyłam nianię i L tam miał drzemkę, udało się

Tylko oczywiście L już wyrasta z gondoli więc musimy rodzicom zabrać łóżko turystyczne. Na reszcie nie trzeba na palcach chodzić i uciszać K cały czas

Tyłek mi się wyrobi od tego śmigania po schodach. Heh latałam w ogóle jak głupia żeby kamerkę w dobrym miejscu ustawić, przejaja, ćwiczenia mi dziś nie były potrzebne.
A ten mój chrześniak to raczej z takiej biednej rodziny więc ja raczej myślę o rowerze, hulajnodze, deskorolce, tablecie, takich rzeczach.
Zrobiłam 3 prania, pomopowałam,ogoliłam nogi, zaraz obiad się skończy robić, później dać obiad K i L, rodzice wezmą K na spacer, a wieczorem wszyscy pójdziemy na plac zabaw , ostatnio K tam się super bawił z dziećmi

A jutro lub pojutrze po sprzęt do malowania, to pierwsze takie nasze przedsiębwzięcie hehe, będą jaja

Pozdro!