reklama

Lipcowe mamy 2017

Abed mamy 1 szczura. Tego kupnego a dzisiaj byłam umowiona na adopcje kolejnego. Byłam bo musiałam przesunąć godzinę ale dziewczynie już nie pasowało więc na jutro się umowilam. Ogólnie to będą 2 szczurki, żadnemu nic się nie stało.

reklama
Abed ja w pon byłam u ginki i jednak wzięłam kolejną partię tabsów, tak jakoś stwierdziłam, że skoro nie mam problemu z punktualnością w ich braniu i działanie jest właściwie takie samo jak przy spirali, a przy tym nikt mi nie musi tam na dole nic robić, to na razie przy nich zostanę:) Aczkolwiek mam ten temat cały czas z tyłu głowy, zobaczymy, może kiedyś. Ale dzięki za info:)

Ola, głowa, może to migrena, ja takie bóle miałam w 1 trym ciąży:/

Hymmm dziś chyba coś popada, wieczorem K zostawimy u teściów, a my z L na zakupy spożywcze skoczymy.

W ten tydzień majowy mamy qpę planów, chcemy ogarnąć, umalować korytarz, wyciąć drzewka na działce, przejechać glebogryzarką i zasadzić trawę oraz ogrodzić, a i na reszcie chcemy zająć się odpieluchowaniem K, będzie niezła zabawa:P

Dziś jakieś ćw rozciągające robiłam, bo odc lędźwiowy mnie boli, zaraz kawa, robot posprzątał, L śpi, na obiad sosik, no i tak no, byle by przeżyć.

Aaa i kurde, muszę w końcu kupić prezent dla chrześniaka hymmm.

Chybra a ile chrześniak ma lat?

Wiecie co, odkąd odpuściłam sprawdzanie co 10 min czy Emilka oddycha, w jakiej pozycji śpi, czy jest przykryta itp to śpi pięknie w nocy.Od dwóch tyg jestem naprawdę wyspana, wcześniej jej przeszkadzałam i chyba dlatego tak niespokojne sypiała.
Dziś w końcu udało mi się trochę poprasować bo miałam górę ciuchów.Przez ostatnie kilka dni odkamieniałam żelazko bo już nie dało się prasować i przez te kilka dni wylatywał taki syf, że szkoda gadać.Jeszcze mi dużo zostało ale przynajmniej bodziaki poprasowane bo już nie miała ani jednego.

Misia chyba dzisiaj na wczasy leciała - udanego wypoczynku :*

Chybra majówka pełną parą u Was ;) na ile lat ten prezent ?

Kasia super, że noce u Was się poprawiły :) ja nie prasuje w ogóle ;)

My dzisiaj kupilismy wczasy i lecimy za tydzień w sobotę na Korfu :)
Iga sobie już drepta po mieszkaniu powoli, z zabawek lubi duże maskotki, klocki,żółwia na baterie, no i kable ładowarki słuchawki :D a najbardziej lubi książeczki oglądać i słuchać jak ktoś jej czyta :)

Udanych wyjazdów majowkowych :) my jak pogoda dopisze będziemy na działce odpoczywać ;) i do znajomych pojedziemy :)

Dzisiaj miałam wizytę ale chyba z nazwy. Jak chodziłam do mojego prywatnie to było ok a teraz jak tylko na NFZ to chyba się obraził. Kolejna wizyta i znowu nie zrobił usg. Rozumiem raz ale teraz znowu? Nawet na samolot mi nie kazał siadać. dał skierowanie na badania i kolejna wizyta 22+6 czyli za późno na polowkowe bo dzidzia w brzuchu jest większa niż termin usg. Więc znowu muszę iść prywatnie. -.-
Szczurki właśnie zapoznają się w brodziku kabiny prysznicowej (jak narazie kilka razy walczyli, ale krew się nie Polala) tak poleciła ta Pani opiekunka z domu tymczasowego. Więc robię jak mowila

Ostatnia edycja:
Poranna burza...mojego.meza tez chrzesnica ma komunie. Kupilsmy zlote.kolczyki i druga polowe kasy w koperte. Ona ma brata blizniaka..wiec kazdemu wlozymy po rowno zeby nie wydzielac ze temu mniej ..temu wieciej.
Swoja droga wychodzi wiecej kasy niz na slub sie daje w prezencie

Dziewczyny zazdroscze Wam tych wakacyjnych wylotow. Ja sie boje z malymi. Chyba niepotrzebnie...no ale co zrobic. Ile czasu trwa wyrobienie dowodu dla dzieci ??

Emol...przykra tabsytuacja z Twoim ginem. Swoja droga jak mogl wogle Cibie nie zbadac. I po co placic Zus jak i nic z tego nie. Lekarz powinen tak samo prsyjmowac na NFZ jak prywatnie.

Ewella z jakiego biura korzytasz przy zakupie wycirczki (chodzi mo o Tui itd ??)

Chybra moja corka.jeszcze nie wstaje wiec chodzebia inbym dzieciaczkom tez.mozna tylko pozazdrosci i poczekac az nasze rozppczna ten etap.

Juz piatek...trzeba sie ogarnac. Posprzatc i.majowke rozpoczac.

reklama
Moja chrześniaczka cale szczescie za 4 lata ma komunie, ale teraz to co sie daje w prezentach jest przerazajace. Chyba cala wyplate bede musiala odlożyć na to.

Nasze plany majowkowe to jedziemy ogladac i wyceniac kuchnie, moze jakies sprzety do kuchni wybierzemy i panele. A jakie macie pralki? chodzi mi o takie czy macie z np 15 minutowym programem prania? Bo ja bym chciała taka zeby byl jakis mega krotki program do przeprania koszulek, polecacie cos?

Emol podziwiam, male dziecko, zaraz drugie i jeszcze 2 szczury !!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry