Oj to początek jak u nas też byliśmy w szpitalu po dwóch tygodniachDziewczyny, trzymajcie kciuki jesteśmy w szpitalu. Od maja zaczęliśmy przygodę ze zlobkiem. Ostry rotawirus. Maly po nocy wymiotowania ledwo stał na nogach.
reklama
pumelova
Fanka BB :)
W sumie racja, pierwsza choroba żłobkowa to była rota- z tym że Agatka miała luzniejsza kupke (szczepiona) a my z mężem pozamiatani. W ciągu pierwszych 2 tygodni to było na pewno. Chrzest bojowy..Oj to początek jak u nas też byliśmy w szpitalu po dwóch tygodniachzdrówka życzę
Chybra
Kurczę zdecydowanie zdrówka! My odpukać ani z jedynym ani drugim jeszcze nie musieliśmy być w szpitalu.
Ale na pocieszenie napiszę, że chłopaki znowu przeziębieni ehhhh, a K już zaczął narzekać, że Go ucho boli ,tak więc do weekendu jestem na pewno udupiona.
A no i L od jakiegoś tygodnia ma chyba skok, bo drze się tak przeraźliwie o wszystko, krzyczy, bije głową o podłogę, gryzie meble, i co najgorsze dla nas za pierona nie chce z kimś innym być niż My.
Ale na pocieszenie napiszę, że chłopaki znowu przeziębieni ehhhh, a K już zaczął narzekać, że Go ucho boli ,tak więc do weekendu jestem na pewno udupiona.
A no i L od jakiegoś tygodnia ma chyba skok, bo drze się tak przeraźliwie o wszystko, krzyczy, bije głową o podłogę, gryzie meble, i co najgorsze dla nas za pierona nie chce z kimś innym być niż My.
Ostatnia edycja:
reklama
Poranna_burza
Młody nie szczepiony. Złapał norowirusa. Niestety nie ma na to szczepienia.
Mnie poskladalo. Wczoraj cała noc wymiotowalam. Młody musiał spędzić pierwsza noc tylko z tatą. Ja wróciłam do domu. Załamało mnie to masakrycznie. Pierwsza noc beze mnie i to w takich warunkach....
Mnie poskladalo. Wczoraj cała noc wymiotowalam. Młody musiał spędzić pierwsza noc tylko z tatą. Ja wróciłam do domu. Załamało mnie to masakrycznie. Pierwsza noc beze mnie i to w takich warunkach....
Ostatnia edycja: