Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
imbir niestety nie przejdzie mi przez gardło. mam odruch wymiotny po nim.a wszystkim chorym polecam syrop z imbiuru Link do: Napój zwalczający wirusy - tylko 3 składniki - Krok do Zdrowia ja robię i mam w lodówcępiję codziennie zwłaszcza teraz
nawet nauczyłam syna go pić
![]()
współczuję ale rozumiem doskonale. ja od tygodnia chorowałam i leczyłam się tylko domowymi sposobami. Niestety nie przeszło i od dziś jestem na antybiotyku.Dzień dobry bardzo.... ja też jestem przeziębieniona a raczej mam bardzo czerwone gardło. Wzięłam dziś dzień wolnego bo nie ma co kusić losu.
Jak mi nie przejdzie to w pn idę do lekarza. Niestety służba zdrowia w Irlandii jest płatna i do... kitu.
W tamtym roku miałam dwa razy angine i teraz się boję żeby jej znowu nie mieć... [emoji33]
A może cały następny Tydzień już siedzieć w domu i odpocząć? Boszzzz problemy ściętej głowy...
Znacie jakieś sposoby na bolące gardło?
Widzę też że sporo z Was robi jakieś już zakupy ciążowe. Ja dla odmiany napiszę że nie kupuje nic dosłownie nic a nic. Nie lubię zapeszać, tym bardziej że moja mama straciła bliźniaki w 7 miesiącu ciąży mając już sporo kupione. Jestem tego zdania że promocje będą zawsze, a sklepy są wręcz naładowane wszelakim towarem.
Poza tym czekam do późnej ciąży bo coś czuję że moje dziecko nie będzie najmniejsze, bo ja mam 175 cm a moj mąż 2 metry wzrostu.
Później na L4 pójdę to będę miała czasu a to czasu ;-)
Jedynie co muszę teraz kupić to porządny termometr... Termometr Braun IRT 6520
Link do: Termometr Braun 7 IRT 6520 - Ceneo.pl
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Aim - pisałyśmy o naszej wielkości na wątku zakupowym, miałam sie dowiedziec i co.. Moi rodzice mi podali różne danewiec chyba nie sprawdzę
albo między 50 a 60 na pewno
Współczuję Wam dziewczyny tych chorób, zaletą nakazu leżenia jest brak chorób - nie zarazilam sie jeszcze niczym od odwiedzającychjak mnie zbieralo to robiłam niezawodny syrop z cebuli i przechodzilo zanim przyszlo. Takze polecam syrop z cebuli!
Witam nowe dziewczyny
Ja czekam aż mąż wróci, jutro rano badania bo w czwartek wizyta
Buziaki!