Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas 6 lub 4 przed i pozniej 10 lub 12 poPaauulina u was niema 6 tyg przed i 8 tyg po macierzynskiego.ja tez mam wyliczone ze Do 20.05 musze pracowac ale raczej tak dlugo niedam rady
Na ped siedzę jeszcze miesiąc tylkoaim - to wspólna motywacja !! Ja zamierzam od przyszłego tygodnia bo mam się jeszcze obserwować z tymi bólami do końca tygodnia. Idę na chlorowany basen tak jak pisałyście na innym wątku. Dopytałam lekarza też nie widział żadnych przeciwwskazań.A tak w ogóle to kiedy zamierzasz pójść na macierzyński ?? nie boisz się w szpitalu teraz siedzieć na tej pediatrii
W pewnych sytuacjach jest wskazanie zrobić wcześniej ale zabij mnie-nie podam ci tej listy wskazań. Ogólnie się robi po 24 ale właśnie są sytuacje że wcześniej więc pewnie coś tam masz w wywiadzieHmmm dziewczyny a czy któraś robi test obciążenia glukozą wczesniej? Bo mi lekarz teraz kazał, a ja następna wizytę mam w 21 tc. A czytałam ze po 24 się robi. Pytam z ciekawości czy któraś robi, nie podważam decyzji mojego lekarza jak coś![]()
GratulujęHaha moje identyczne ale nie zdazylam i tylko z 1kg zrobilismy jutro koncze bo farsz zostal ale ze smaku w ogole nie mam to farsz popieprzylam na maxa.
Ja po wizycie koniec zludzen chłop jak dąb wywalił przyrodzenie i mowi matka patrz i płacz [emoji13]ale spoko pogodzilam sie z tym juz dawno , chlopaki beda firastac razem bic,sie kochac i doprowadzac mamuske do siwizny a co tam.tylko mi mamuski dobre synowe wychowajcie
)
![]()
DziekiNa ped siedzę jeszcze miesiąc tylkoa na l4 planuje iść... 2 lipca
tak, serio
w praniu wyjdzie czy uda się tyle.
W pewnych sytuacjach jest wskazanie zrobić wcześniej ale zabij mnie-nie podam ci tej listy wskazań. Ogólnie się robi po 24 ale właśnie są sytuacje że wcześniej więc pewnie coś tam masz w wywiadzie![]()