Kasiulka ja idę na tsh 24.02. Jutro do enfokrynologa po raz pierwszy. Dziś mój prowadzący stwierdził że Kolatanie może od tarczycy i żeby to sprawdzić.
Pumelova gratulacje, tylko nie przesada na początku. Musisz się rozruszać. Ja robiłam test obciążenia w 8 tc.
Morela ja robię dobre ciasto ale nie znoszę lepić. Bo lepisz i lepisz a mąż zjada 30 na raz. Szkoda mi czasu. Dobrze że też potrafi robić to jak mnie najdzie to pomaga.
Mamusia_Muminka ja idę jutro na basen. Mam po nim super cukier. Tyle że ostatnio się przeziębiłam.
No i zapomniałam napisać że wyzdrowiałam. Kurcze niezła jestem, jak narzekać to potrafię. Leczenie domowe przyniosło dobre efekty.
Wendy popieprzony farsz najlepszy.
Aim moja mama w piątek była w pracy a w niedziele mnie urodziła. W poniedziałek nie poszła to jej szukali czemu jej nie ma, bo tata zapil że szczęścia i nie zadzwonil. Także jeśli chcesz to tylko ci życzyć żebyś dała radę.
Coś mi się zaspamowalo. Sorcia.
Już wiem co i jak z tym ciśnieniem. Lekarz dał mi leki na obniżenie. Jak przynajmniej 4 pomiary po kolei będą powyżej 140/80 to mam zacząć brać. Najpierw 1 tabl i kontrolować. Jak będzie powyżej 150/90 to IP.
Cały dzień latalam. O 10 wyszłam z domu o 18 wróciłam. Padam na twarz.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji
Forum BabyBoom