Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha moje identyczne ale nie zdazylam i tylko z 1kg zrobilismy jutro koncze bo farsz zostal ale ze smaku w ogole nie mam to farsz popieprzylam na maxa.
Ja po wizycie koniec zludzen chłop jak dąb wywalił przyrodzenie i mowi matka patrz i płacz [emoji13]ale spoko pogodzilam sie z tym juz dawno , chlopaki beda firastac razem bic,sie kochac i doprowadzac mamuske do siwizny a co tam.tylko mi mamuski dobre synowe wychowajcie
)
![]()
Ja to nawet nie wiedziałam że jeszcze są zbiorowe sale. Tam gdzie ja będę są 1, łazienka na wyczesie i bajery różne dodatki. Poporodowe są 2-3os a łazienka nie wiem nawet ale chyba też w pokojuTak czytam..w Polsce każdy porod jest na "wspolnych" salach porodowych, gdzie rodzi więcej kobiet? Każda każda słyszy? Musi to być mało komfortowe.. Tutaj zostaje przydzielony własny pokój klimatyzowany z lazienka..Ale jak musiałam zostać dwie doby po porodzie to leżałam już na sali 4 osobowej..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to nawet nie wiedziałam że jeszcze są zbiorowe sale. Tam gdzie ja będę są 1, łazienka na wyczesie i bajery różne dodatki. Poporodowe są 2-3os a łazienka nie wiem nawet ale chyba też w pokoju
Głowa mnie bolidługo spalam ale w ten tydzień miałam sporo rzeczy i chyba trochę nie wyrobiłam, dobrze, że będzie weekend może trochę odpoczne.
A ja na razie stroju ciążowego nie kupuje. Mam swój myślę że po prostu ile dam rady to go wykorzystam a jak już brzuch będzie wielki to może zmienię na dwuczęściowy. Chyba że cycków do niego nie zmieszcze![]()
Poza tym trochr zła jestem bo miał w tym tygodniu przyjść mi nowy średnio z olx kupiłam i cholera chyba zostałam wykiwana :/ pierwszy raz! No ale jak dziś nie będzie to dzwonię tam...