Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ewella zawsze chodzisz do tego samego fryzjera?Aga super gratuluję dziewczynki
Megan trzymam kciuki żeby się pokazało co będzie
Pogoda piękna właśnie idę na spacer i do fryzjera się umówić![]()
Truskawka89 ja juz bralam euthyrox przed ciążą ale tylko 25 ,jak zaszłam w ciaze to podskoczyl mi do 3,5 i brałam 50,zbilam do 1,2 ale znów mi skoczył do 2,9 i wtedy zwiększyła mi dawke do 75 i musze zrobić znów wynikidziewczyny te które maja wysoki poziom tsh- przy jakim wyniku Wam cos lekarz przepisywał na to? u mnie wynik 2,4 norma w ciazy do 2,5 i sie zastanawiam czy cos mi przepisze...
Gratuluje!!! u Nas też chłopiec potwierdzony w 17 tcJa już po:-) na 100% będzie chłopiec:-) doktor śmiała się że dawno nie widziała żeby maluch aż tak nastawił się do usg, żeby wszystko było dobrze widać, druknęła dla męża fotke, żeby miał pierworodnego w pełnej krasie;-) ogólnie wszystko dobrze, podobno książkowo, ale ja w sumie od początku nie miałam problemów i do tej pory nie przybrałam na wadze, dr twierdzi że to dobrze:-) a po wizycie wpadłam jak szalona do Smyka i zakupiłam torbę ciuszków dla młodego końcówka wyprzedaży i np bodziaki po 9 zł:-)
Aga, Megan trzymam kciuki i czekam jak u Was wizytowanie:-)
Ahhh gołąbki... narobiłyście smaka:-)
Ja jestem kawoholikiem i bez latte z pianką nie ma dla mnie dnia :-)
Ja miałam problem z tsh odkąd zaczęliśmy się starać o dzidzie, przy wyniku 3,7 dawka euthyrox 25, poźniej 50, a w ciąży 75 plus raz w tyg 100, teraz tsh na poziomie 2dziewczyny te które maja wysoki poziom tsh- przy jakim wyniku Wam cos lekarz przepisywał na to? u mnie wynik 2,4 norma w ciazy do 2,5 i sie zastanawiam czy cos mi przepisze...