Kasiulka myślę, że to też zasługa syropu z malin. Choć ostatnio od kilku dni nie jestem zmarzluchem a zaś tak gorąco mi..
Dziś kaszel juz robi się mokry, wiec oby do przodu.
Pumelova u nas był sztorm Doris

to co innego niż sikny wiatr
Co do rosołu to nawet nie wiem czemu jest taki ekstra przy chorobie. Mi zupy łatwiej niż coś pogryzc ale apetytu fakt, brak.
Aga powodzenia w dzisiejszym dniu
Ola w ciąży gorączka jest niebezpieczna.
Kika ładna ta szyjka, nie martw się. Ważne, że lekarz kontroluje i możesz być spokojna,
Dużo już przytyłam
AIM no nie zgadzam się.. Juz tyle razy pisałam, że ja jem bardzo mało i wcześniej dużo ruchu plus ćwiczeń a w pewnym momencie zalalo mnie nie wiadomo skąd i to jeszcze celullitem i woda. Jeszczenie jadam prawie wcale słodyczy, masła, chleba. Nie używam majonezu.. A waga idzie i idzie do górę..
Pumelova marze o górach i domku tam. A widok musisz mieć fajny. W pl miałam na swoje góry.. Ach..
Tymuniek albo ciąża albo się czymś stresujesz??
Ewella tez miałam niska ale szybko się to zmienia, pamiętajmy że dużo z tego odvrazu zejdzie po porodzie. Dzidzia tez waży etc.
Integral wow!! Gratuluje papuzka haha.
Tez miałam kiedyś Marcin i Agatka ale mam ogromne uczulenie
Przyszła mamausia my na HD idziemy w 26 tc. Ale by już zobaczyć buzię bo ślicznie widać. Potem jest już za duża. Byłam w 16 i to znowu okres jak jest jeszcze malutka.
Misia kciukasy i pisz co i jak
Kasia i za was kciuki. Babka powinna umieć tak poruszać maluchem by pokazał
Dziś jak na złość ogromnie boli mnie przepuklina a tu cała chatę plus pranianchce ogarnąć..
No nic, zabieram się do roboty.