reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ewcia kupowałam oba i nie widziałam roznicy, fakt że po ponad 8 latach mogła się któregoś jakość zmienić ale i tak będę patrzyła za promocjami-ostatnio chyba w rosmanie byla.

Kasiulka super widoczki- ze swoimi muczę troszkę poczekać-ale przypomina mi się jak córka nogę przez brzuch wystawiala-szkoda że nie mam zdjęć i filmów z tamtego czasu bo później jest fajna pamiatka:)

Nika szkole rodzenia przerabialam z córką i myślę że teraz też się zapiszę o ile w szpitalu w którym planuje rodzic będą taka mieli. I tu chodzi o to że możesz obejrzeć wszystko wcześniej i będziesz obeznana z terenem i czesciowo z personelem;) Mi ta szkoła właśnie dała większy komfort psychiczny-już wiedziałam co gdzie i jak :D
Dobranoc wszystkim :)

Dzien doberek
Kasiulka,super filmik tez czekam zeby cos nagtac ale,poki co dostaje kopniaki nie widoczne dla,innych ; moj szkrab juz wstal przed 6 takze dzien bedzie dlugi. Milego dzionka mamuśki

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama
Kasiulka, wow! super filmik! :)

Co do szkoły rodzenia, to ja jestem już zapisana na maj, w szpitalu w którym planuję rodzić. Ja jestem totalnie zielona w tych sprawach, więc muszę się wszystkiego dowiedzieć, a i poznać szpital też by wypadało :D

Ja za chwilę śmigam na badania krwi, tym razem na szczęście tylko jedno kłucie.. tylko morfologia i mocz. Także jestem bez śniadanka, kawy nie piłam od 3 dni.. a jak do tego dodać codzienne wstawanie o 6.30.... to usypiam na stojąco.. chyba po wszystkim podjadę sobie na stację po kawkę, a co! :D

Miłego dnia!

Do góry