Heidi - gratuluje synka!!! Oby szybko byl z Toba w domu
No i pytanie ktore nas tu meczy - jak to sie stalo?
Fioletowa - juz sa czeresnie
Musze sie wybrac na moj wsiowy ryneczek 
Fela - niunka sliczna i faktycznie modelka ;-) Moja tez lubila z nami spac ale od czasu jak zaczela sie wpychac miedzy mnie a meza i odpychac lapkami to ja wywalilam i teraz jej lozeczko stoi pod drzwiami sypialni i jest spokoj
Ja przez tego lysego tez spac nie moglam - wstalam siusiu kolo 2 w nocy i pozniej przewalalam sie z boku na bok i wkrecalam sobie schizy patrzac na cienie na scianie
nie chcialam budzic meza ale normalnie to bym zapalila lampke, poczytala chwile i juz bym spala... Ech, pelne kompromisow zycie w zwiazku ;-)
Gabiaz - moim psiakom koncza sie szczepienia na wscieklizne i te wszystkie inne 21 sierpnia - musze je teraz szczepic czy czekac do sierpnia? :-) I glupie pytanie - moj jeden psiak wazy 11kg a drugi 12kg a ja przez przypadek kupilam Frontline dla psow 20-40 kg
Moge jeden podzielic na pol i dac kazdemu po pol? :-)
U mnie od wczoraj hustawka emocjonalna ze nie moge sobie dac rady - klasyczna deprecha a pogoda jak malowana
Plakac mi sie chce, mam wrazenie ze jestem bezuzyteczna i juz chce wrocic do pracy bo czuje ze sie nie rozwijam
Moj maz skacze kolo mnie i mnie zabawia a takze znajduje zajecie - dzis postanowil ze w koncu musze miec wlasna strone internetowa wiec mam zadanie na dzis - zaprojketowac co chce zeby tam bylo a on juz ma znajomego ktory mi to zrobi. I fotografa ktory mi zrobi sesje na strone
Ale to juz chyba jak nie bede w dwupaku bo na razie wygladam jak wielki napompowany hipopotam ;-)
Milego dnia mamuski
Miglak, Kasiurek - jak Wasze smerfy? :-)
No i pytanie ktore nas tu meczy - jak to sie stalo? Fioletowa - juz sa czeresnie
Musze sie wybrac na moj wsiowy ryneczek 
Fela - niunka sliczna i faktycznie modelka ;-) Moja tez lubila z nami spac ale od czasu jak zaczela sie wpychac miedzy mnie a meza i odpychac lapkami to ja wywalilam i teraz jej lozeczko stoi pod drzwiami sypialni i jest spokoj
Ja przez tego lysego tez spac nie moglam - wstalam siusiu kolo 2 w nocy i pozniej przewalalam sie z boku na bok i wkrecalam sobie schizy patrzac na cienie na scianie
nie chcialam budzic meza ale normalnie to bym zapalila lampke, poczytala chwile i juz bym spala... Ech, pelne kompromisow zycie w zwiazku ;-)Gabiaz - moim psiakom koncza sie szczepienia na wscieklizne i te wszystkie inne 21 sierpnia - musze je teraz szczepic czy czekac do sierpnia? :-) I glupie pytanie - moj jeden psiak wazy 11kg a drugi 12kg a ja przez przypadek kupilam Frontline dla psow 20-40 kg
Moge jeden podzielic na pol i dac kazdemu po pol? :-)U mnie od wczoraj hustawka emocjonalna ze nie moge sobie dac rady - klasyczna deprecha a pogoda jak malowana
Plakac mi sie chce, mam wrazenie ze jestem bezuzyteczna i juz chce wrocic do pracy bo czuje ze sie nie rozwijam
Moj maz skacze kolo mnie i mnie zabawia a takze znajduje zajecie - dzis postanowil ze w koncu musze miec wlasna strone internetowa wiec mam zadanie na dzis - zaprojketowac co chce zeby tam bylo a on juz ma znajomego ktory mi to zrobi. I fotografa ktory mi zrobi sesje na strone
Ale to juz chyba jak nie bede w dwupaku bo na razie wygladam jak wielki napompowany hipopotam ;-)Milego dnia mamuski
Miglak, Kasiurek - jak Wasze smerfy? :-)

.
już jest niby lepiej tylko ze mam taka ciężką ta łepetynę,może jak wyjdę sie przewietrzyc to sie troche odmulę
sliczna ta suńka:-)nasz Toficzek już dawno został przegoniony z pod łóżka.teraz biedak musi mieszkac na podwórku.bo my mamy labladora i nie mieści sie już nawet na wycieraczce