reklama

Lipiec 2010

Nie mam żadnych milimetrów tylko GS 0.82 :wściekła/y: wiem że termin porodu wylicza się na podstawie daty ostatniej miesiączki- u mnie 23 września, ale niestety miałam dość nieregularne cykle...

Cześć Atabe
Ja też miałam ostatni @ 23 września. Według moich obliczeń termin będzie na 4 lipca.Tyle,że ja mam cykle co 30 dni.
Gratuluje wszystkim przyszłym mamą :-)

Ostatnia edycja:
reklama
No pewnie odrazu powiec !! Napewno Ci przysluguje :-)
Ty czekam na powrot swojego ,a ja na mojego :-)przyleci po nas w srode !!juz sie doczekac nie moge !!

A Twój już wie? Mój będzie dopiero w środę w nocy.Już świruje i korci mnie żeby mu powiedzieć.Ale tyle wytrzymałam to wytrzymam jeszcze te kilka dni :-) Tak mi się wydaje:-D

JEJ dziewczyny GRATULUJE . Nie moge spac i tak bezczelnie Was podczytuje, moja krolewna zaczela szarze i nie ma mowy o spaniu . Pojawily sie lipcowki to znaczy ze moje rozpakowanie zbliza sie , tak szybko ten czas mija zobaczycie nim sie obejzycie a tu polowa ciazy zleci . Jejku fajnie ze lipcowki juz sa zaraz beda kolejne i kolejne , mam nadzieje ze bedzie u Was duzo chlopcow , bo w naszym gronie goruja dziewczyny i nie zanosi sie na zmiany ... Sloneczka trzymajcie sie , nie dajcie sie wymiotom ,grzybom i innym dziadostwom ktore strecza ciezarne . Trzymam za Was kciuki a Wy za mnie w Lutym ,Pozdrawiam

Czesc dziewczyny ;-)Cala noc spalam jak zabita ,a nad ranem tak mnie zaczol brzuch bolec jak na @ normalnie myslalam ,ze zaraz dostane @:szok:

A Twój już wie? Mój będzie dopiero w środę w nocy.Już świruje i korci mnie żeby mu powiedzieć.Ale tyle wytrzymałam to wytrzymam jeszcze te kilka dni :-) Tak mi się wydaje:-D
Moj tez w srode w nocy bedzie :-D:-D:-D
Ja mojemu odrazu powiedzialam jak zrobilam testy dwa :-) nie moglam sie powstrzymac ;-)

chathamka dzieki za odwiedziny:-) ale Ci zazdroszcze juz tyle miesiecy masz za soba !:happy2:

Czesc dziewczyny ;-)Cala noc spalam jak zabita ,a nad ranem tak mnie zaczol brzuch bolec jak na @ normalnie myslalam ,ze zaraz dostane @:szok:

Moj tez w srode w nocy bedzie :-D:-D:-D
Ja mojemu odrazu powiedzialam jak zrobilam testy dwa :-) nie moglam sie powstrzymac ;-)

chathamka dzieki za odwiedziny:-) ale Ci zazdroszcze juz tyle miesiecy masz za soba !:happy2:

Witam!
Ja też spałam jak zabita i 3 razy musiałąm wstawać siku! Vanillka nie martw się tym bólem brzucha, zapewne macica się rozciąga!!
Ja musze na jakieś zakupy skoczyć!!!
pozdrawiam

No u mnie póki co wie tylko mąż i dwoje przyjaciół. Chcemy się wstrzymać z dalszym powiadamianiem rodziny dopiero do świąt, jak już wszystko będzie w 100 % jasne.

A jeżeli chodzi o objawy to początkowo bóle brzucha jak na @, i troszkę pobolewały piersi z boku. Od wczoraj zaczęły mnie boleć sutki. Po każdym jedzeniu czuję, że mam tak wzdęty brzuch, że po kilku łyżkach już mi przechodzi ochota na jedzenie, ale często mnie ssie z głodu. No i po jedzeniu to mi się chyba przez 2 godziny odbija. Takie poplątane to :D Apetytu nie straciłam, zapachy mnie nie drażnią.Mdłości nie mam, często tylko trochę więcej śliny przełykam. To w sumie tyle :D

Witam wszystkie przyszłe mamuśki.
Trochę sie wahałam czy mam juz zacząć pisac czy nie. Dopiero jestem 3 dni po spodziewanej @ dwa testy wyszly pozytywnie. Testy robilam w dzien spodziewanej @ i w nastepny dzien, wiec na dzien dzisiejszy wychodzi 4 tydzien i 3 dni. termin wychodzi na 7.7.2010
No ale strasznie sie boje i nie chce zapeszac.
Jestem juz mamusią 4 letniej Kornelki, No zobaczymy jak to bedzie. Bardzo bym chciala isc juz do lekarza i cos zobaczyc i byc spokojniejsza. No ale wiem, ze to jeszcze za szybko.

Cześć Atabe
Ja też miałam ostatni @ 23 września. Według moich obliczeń termin będzie na 4 lipca.Tyle,że ja mam cykle co 30 dni.
Gratuluje wszystkim przyszłym mamą :-)
o jak fajnie, że też mialaś ostatni @ 23 września:-) ja ostatnio miałam 31 dniowy cykl, ale tak jak pisałam zdarzały się i dużo dłuższe i czasem krótsze:sorry2: a byłaś już u lekarza?

Życzę wszystkim miłego i spokojnego dzionka:-D

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamuśki.
Trochę sie wahałam czy mam juz zacząć pisac czy nie. Dopiero jestem 3 dni po spodziewanej @ dwa testy wyszly pozytywnie. Testy robilam w dzien spodziewanej @ i w nastepny dzien, wiec na dzien dzisiejszy wychodzi 4 tydzien i 3 dni. termin wychodzi na 7.7.2010
No ale strasznie sie boje i nie chce zapeszac.
Jestem juz mamusią 4 letniej Kornelki, No zobaczymy jak to bedzie. Bardzo bym chciala isc juz do lekarza i cos zobaczyc i byc spokojniejsza. No ale wiem, ze to jeszcze za szybko.
Witam:-D my tu wszyskie chyba tak ostrożnie piszemy, by nie zapeszyć! Ale musimy wierzyć, ze wszystko będzie dobrze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry