reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

miczka ja kupiłam sól w takich plastikowych ampułkach i tam po oderwaniu dzióbka lecą kropelki.super się sprawdza do przemywania oczek

ale ja głupia jestem - przecież też mam taką sól w ampułkach, stosujemy do oczu. Jakoś o nosku nie pomyślałam :-) Chciałam mu kropić tą morską do nosa.

Maqnio skąd ja to znam - mój też pcha się na rączki. A ja nie mam serca słuchać płaczu i niestety po chwili biorę...

reklama
miczka, madzia mnie tez sie serce kraja ale wiem ze nie moge, bo za chwile mala bedzie wazyła 10 kg i nie dam rady jej dzwigac, a poza tym teraz mam pomoc ale jak wróce do domku to juz wogóle nie dam rady ciagle jej nosic, takze chyba po prostu wybrałam lepsze zło i złucham jak płacze. chcoc nie powiem ze czasem sie uginam i biore na łapki zeby wycałowac:)

miczka taaa o 4 nad ranem to normalnie wyje ze szczescia....ze tak cudnie sie "bawie"

edit
,,...Drogie bb ciotki:) nasz synek urodził się dzisiaj o 15:40.Niestety mimo wielu godzin wysiłku mojego i połoznej ( pełne rozwarcie, można było dotknąc głowki,bez znieczulenia...) nie chciał przyjsc na swiat naturalnie - byl kilkakrotnie owiniety pepowiną. Wykonano szybkie cc .Najważniejsze że jest cały i zdrowy ( 3340 g, 52 cm, 10 pkt) i naprawdę śliczny! Całuje . Kociatka"

Ostatnia edycja:
Witam was wszystkie:)
Zaczęłam na zmianę albo jeść ten kminek albo pić bo o takim sposobie też wyczytałam i zobaczymy co będzie z kolkami za kilka dni. No i wczoraj wieczorem wypróbowałam sposób z suszarką na brzuszek. Działa rzeczywiście natychmiastowo, ale niestety jak tylko wyłączę suszarkę to po kilku minutach jest znowu krzyk... Ale i tak jakoś trochę krócej to wczoraj trwało...

reklama
Do góry