cioccolata
Aktywna w BB
to w takim razie sweetlady będzie pierwsza - z wizytą jutro 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
po prostu nasluchalas się tych dziewczyn jak to ....badania takie badania takie,,,i jeszcze takie.....jak się dobrze czujesz, to nie ma co panikowaćMacie racjęJa popadam trochę w paranoję, bo wokół mnie jest sporo kobiet, które starały się latami i jakoś trudno mi uwierzyć, że mi się udało od razu. Więc zamiast się cieszyć, panikuję. Miłego dnia dziewczyny!
blue dobrze ze jesteś już w domu nie ma co jak slabo ci było...będziemy szly mniej więcej w tym samym czasie na wizyte...
a co do badan,,,,,to nie wiem jak szwecja ale u nas nawet nie bada tam na dole...tylko krew, oznaczenie grupy, badania na chlamydioze i cos tam jeszcze,,,nie pamiętam co....ale dołów nie rusza haha
no zobaczymy...bo to tylko takie info od koleżanki .....której kolezanka....itp.itd.....