reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

tak zrobie........:):)

ale po glowie mi terach caly czas chodzi to ze to może być chłopaczek......a tak się jeszcze zastanawiam czy może to pepowinka się tak ulozyla ze akurat tak w tym miejscu wystawala????bo mi się naprawdę wydaje ze to dużo za wcześnie....nie wiem.........nie smiejscie się ze mnie.....:):)ale mam metlik w glowie....:):):):)

reklama
anastazi z tym chłopcem to faktycznie różnie może być, ale ja i tak bym się cieszyła :-) tylko nie rób od razu niebieskich zakupów :-D jedz ryby i jajka - to na niedobór wit. d.

Witajcie! Ja tak na szybko, jestem w trakcie przeprowadzki, na nowym mieszkaniu nie mam jeszcze internetu, a na starym już wypowiedziałam umowę, więc jestem całkiem odcięta. Transfer na komórce już 3 razy dokupowałam, ale to i tak nie daje rady, strasznie zamula i nie idzie normalnie funkcjonować. Pakowanie idzie mi ciężko bo cały czas spać mi sie chce, czasami nie wytrzymuję i robię drzemkę poobiednią razem z synkiem :) W każdym razie żyję i wrócę do Was z powrotem po nowym roku, jak już się ograniemy z tym wszystkim... Jutro mam usg, mam nadzieję że będzie widać już coś konkretnego. Trzymam za Was wszystkie kciuki, mam nadzieję że na święta będziecie miały kupę radości związanej z przekazywaniem najbliższym informacji o ciąży. Do przeczytania za jakieś 2 tygodnie, na razie nie wiem jak się nazywam ii jak my się ze wszystkim wyrobimy... Ogarnia mnie powoli przerażenie :) Buziole w brzuchole!

kropka&pączek przyjemności i powodzenia :) do zobaczenia w nowym roku :)

anastazi nawet nie wiesz jak ciężko znaleźć fajne rzeczy dla chłopaka w kolorze innym niż niebieski :/ no na początku to jeszcze jakoś leci, ale mój ma teraz 3 lata i jak przeglądam jego bluzki to albo niebieskie, albo granatowe, albo szare :/ no coś tam zielonego, żółtego i czerwonego się znajdzie, ale to w śladowych ilościach. Jak widzę coś w innym niz niebieskim kolorze, to biorę w ciemno hihi

Anastazi - gratulacje! :) Nie wiem, czy to za wcześnie czy nie, pewnie zależy jak się dziecko ułoży :) Ale też bym jeszcze niczego nie kupowała pod chłopaka, poczekałabym na potwierdzenie w kolejnym badaniu :)

kropka&pączek - udanej przeprowadzki! I wesołych Świąt!
Mnie z kolei nosi i cały dom bym posprzątała, ale nie mogę.. Może właśnie dlatego, że nie mogę to mi się chce? :-p:-p

I nie wiem już co robić na mdłości - jest coraz gorzej, coraz częściej wymiotuję. Na mandarynki nie mogę już patrzeć, mam wrażenie, że szkodzą zamiast pomagać. Jest lepiej po mleku, ale czy ja mogę wypijać prawie 1 litr mleka dziennie? :baffled:

Za to z pozytywnych objawów w końcu widzę korzystne zmiany w biuście :-D

jutro usg dziewczynki:)))) co???? chłopak??? moze mi cos wypatrzy jutro... ale watpie bo to tak wczesnie :( brzusio mam malenki nie widac zadnej ciazy

witam w leniwy dzień :)

Martuśka i pola tez mam wizytę w środę, ale ja tylko fiksuję czy dzidziol w miarę rośnie i co z moim moczem, bo jak na moje oko to nie za fajne wyniki mam. Póki co do środy muszę wytrzymać.

anastazi jeśli lekarz ma dobry sprzęt i się postara to bardzo możliwe, że widział "ptaszka". Ja z moim tez już w okolicy 12 tygodnia wiedziałam, że chłopak.

Co do forum - ja też nie specjalnie tu ogarniam i czy któraś mogłaby wytłumaczyć o co chodzi z tym zamkniętym wątkiem? Widzę, że niektóre dziewczyny tam są zapisane, ale jak to działa i jak się zapisać to zielonego pojęcia nie mam.

reklama
ewa66, ciesz się, że brzuch masz mały. Po mnie też nic nie było widać i nawet się skarżyłam, że coś mały mam brzuch, a potem nagle wystrzeliłam z brzucholem - brzuch gigant, jakbym miała mieć bliźniaki :-) i 18-19 kg do przodu. A Synek urodził się prawie 2 tygodnie po terminie i zaledwie 3,4 kg.

Ostatnia edycja:
Do góry