reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Minisia hahah, ja też tak zamotana jestem, baba w sklepie podaje mi kwotę a ja za 5 sekund znowu pytam ile, bo zapominam:-) Hcg mi się na mózg rzuca:-p

reklama
Ja tez jestem ciagle roztargniona. I chyba hcg mi sie tez na blednik rzuciło bo czesto zahaczam o framuge przechodząc przez otwór drzwiowy :)

Czesc dziewczynki:-) ale produkujecie :-D .Gratuluje wizyt i zdjec :tak: no minisia jak przeczytałam wymiary malucha to byłam w szoku :-D ze taki duzy. Ja tez juz po wizycie bąbel ma 5,5 cm i jest mega ruchliwy:-D Leżałam 30 min zanim go pomierzyła i zbadała przeziernosc ktora jest w porzadku. Termin przesunął mi sie na 04.07 i nastepna wizyta za miesiąc. Normalnie jestem tak ucieszona ze mogłabym góry przenosic:-D aaa i gin mi mówi ze coś tam miedzy nogami widzi :-D ale dokładnie dowiem sie na nastepnej wizycie. Widze ze Wy jestescie tak samo zakrecone jak jak ja hehe niezłe to jest. Zdjecie wrzuciłam na odpowiedni wątek. Buziaczki :rofl:

Ostatnia edycja:
Dziewczynki gratuluję udanych wizyt :D
Co do zakręcenia i zaników pamięci dopisuję się do klubu :D
Łapię się na tym, że zauważam u siebie rzeczy o których pisałyście już wcześniej jak ból brzucha przy kichaniu, ból krzyża, a nawet popuszczanie moczu... i chyba to mnie przeraża.

Co do opryszczki to ja polecam plastry compeed, choć nie wiem czy można je stosować w ciąży, ale nie powinny mieć nic co by szkodziło. Mi one zawsze pomagały i zabezpieczały przed rozpyleniem się opryszczki z ust..

anastazi wzajemnie najlepsze życzenia dla Ciebie i całej twojej rodzinki. Jedźcie bezpiecznie. I spędźcie piękne święta.

lusia7 czyli jedynym słowem szef zasugerował że zwolnienie to tylko ze względu na święta i ew. podroż do domu?

.jagódka ja też już zakupiłam Piccolo :D

MaMaMu w którym tyg w pierwszej ciąży wykryto tę wadę serca?

minisia a już sadziłam że taki duży dzidziuś, ale ponad 6cm to też ładnie. te 8cm to rozmiar worka owodniowego o ile się nie mylę.

Ja miałam kryzys dziś. Dlaczego niektórzy ludzie tak śmierdzą? Jak już wam pisałam pracuję w restauracji więc dużo rozmawiam z klientami. Dziś o mało nie biegłam do łazienki kilka razy bo ludzie zwyczajnie śmierdzą. O ile zawsze robiłam to na wdechu w takich przypadkach to dziś ledwo dałam radę ;/ Masakra jakaś..

Miłego wieczorku.

reklama
dziewczyny u mnie pada śnieg! stałam w oknie i cieszyłam się jak dziecko :blink: może jest szansa na białe święta?! <marzy>

Do góry