reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Merry Christmas! ! Wesolych Swiat! ! Kochane mamusie:tak:

2013-12-24 14.50.01.jpg

Załączniki

• 2013-12-24 14.50.01.jpg
    2013-12-24 14.50.01.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 53
reklama
I ja zycze Wam wszystkiego najpiekniejszego z okazji swiat :-)

Ja jestem dzis troche podminowana, bo zle wyszedl mi wskaznik tarczycy (nadczynnosc) i musze pilnie szukac endokrynologa :(
Poza tym, dzis wreszcie udalo mi sie dodzwonic do poradni gen.i wizyte mam umowiona dopiero na 17 stycznia. Chyba troche za pozno, prawda? Przy usg prenatalnym 30.12...
Jakos niewesolo mi :/

Cześć,

mam nadzieję, że Święta upływają Wam w spokoju, radości oraz rodzinnej atmosferze :-) Ja przetrwałam pierwszą Wigilię u siebie (rodzice + teściowie i rodzeństwo), dziś mamy luzy sami (rodzice jedni i drudzy pracują niestety), a jutro kolejni goście - dalsza rodzinka.

I ja zycze Wam wszystkiego najpiekniejszego z okazji swiat :-)

Ja jestem dzis troche podminowana, bo zle wyszedl mi wskaznik tarczycy (nadczynnosc) i musze pilnie szukac endokrynologa :(
Poza tym, dzis wreszcie udalo mi sie dodzwonic do poradni gen.i wizyte mam umowiona dopiero na 17 stycznia. Chyba troche za pozno, prawda? Przy usg prenatalnym 30.12...
Jakos niewesolo mi :/

Hubson a miałaś może robione coś więcej niż TSH? Mi pierwotnie wyszło bardzo dużo poniżej normy i w poniedziałek powtarzałam razem z fT3 i fT4. TSH wyszło tak samo, ale fT3 i fT4 w normie, więc mi endokrynolog powiedziała, że taka sytuacja może się zdarzyć w pierwszym trymestrze ciąży i to nie jest nadczynność tarczycy.

W poniedziałek miałam prenatalne. Pomiary USG w normie, czekam na wyniki PAPP-y, ale ze względu na mój wiek (<30) i pomiary nie powinno być nic zaskakującego. Teraz czekają mnie najgorsze 2 miesiące stresu czy sytuacja się nie powtórzy.

Od piątku zmagam się też z choróbskiem i załapałam strasznego doła, bo w poprzedniej ciąży schemat był dokładnie ten sam tyle, że dopadło mnie w 15tc a nie tak wcześnie jak teraz. Ale co ma być to będzie...

Wagowo -2kg, ale poprzednio też do 5m-ca się mniej więcej ten sam poziom utrzymywał :-)

HOBBIT kobieto opanuj się. Przestań porównywać tą ciążę do poprzedniej. KAŻDA CIĄŻA JEST INNA. Wyluzuj kobietko. Dziecko już ma zdolność odczuwania twoich uczuć. Chcesz się martwić 2 miesiące? Ciesz się każdym dniem. I glowa do góry. nie myśl co ma być to będzie tylko BĘDZIE DOBRZE.
trzymaj się :)

Dziewczyny, które są w ciązy z 3 dzieckiem. Czy tez tak macie, że wszyscy na wiadomość o ciąży pytają czy planowane :-D juz mnie to denerwuje, przeciez naprawde wiem jak unikać ciąży i jak w nią zajść i czy to takie dziwne że 3 dziecko jest wyczekane i zaplanowane?

reklama
Do góry