reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
jagódka - ja też leworęczna, kiedyś babcia mnie uczyła robić na drutach, ona taka wprawiona, że potrafi na oby dwie ręce :-) ale już zapomniałam co i jak. Na pewno pomału załapiesz :tak:

doti - mój tylko czasem chrapie, dopiero ma 2 lata niestety, ale ciężko go oduczyć od spania na łóżku, nawet jak zasypia u siebie to jak się budzę zawsze śpi u nas w nogach

Byłam niedawno na zakupach i utknęłam na parkingu - zepsuł mi się centralny zamek i godzinę walczyłam żeby otworzyć auto, strasznie przemarzłam.....:-(

doti - mój tylko czasem chrapie, dopiero ma 2 lata niestety, ale ciężko go oduczyć od spania na łóżku, nawet jak zasypia u siebie to jak się budzę zawsze śpi u nas w nogach
nasz ma już 8 :-)
miał 1,5 roku jak pojawiła się Karola i spisał się na medal. Na początku siedział przed łóżeczkiem i patrzył jak mój mąż w tv :rofl2:

nasz ma już 8 :-)
miał 1,5 roku jak pojawiła się Karola i spisał się na medal. Na początku siedział przed łóżeczkiem i patrzył jak mój mąż w tv :rofl2:

Nasz to jeszcze straszny wariat:-), ale w stosunku do 5cio letniej córki mojej siostry jest bardzo delikatny, ona może z nim robić co chcę, więc mam nadzieję, że szybko się oswoi z nowym członkiem rodziny i nie będzie problemu :tak:

Dzien dobry mamusie

Ja dzis dalej zasmarkana ehh cala noc wode popijalam bo mi w gardle zasychalo przez to ze oddychalam buzia ehh mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej
Jagodka a ty juz zdrowa??

Zdrowka dla wszystkich chorych mamus I z problemami brzuszkowymi

Milego dnia kochane

Witajcie
Dziś miałam ciężką noc, od 2-4 nie mogłam usnąć, a syn wstał po 6 :-[
Dziewczyny mnie brzuch często boli i twardnieje w różnych miejscach i to jest ponoć normalne. Póki nie ma plamienia to wszystko w porządku, tak twierdzi mój gin

Przylaczam sie do ciężkich nocy... Budzilam sie kilkanaście rasy,.bo mój chrapal i nie chciał sie przewrócić na.bok , tylko jakoś tak sie rozwalil na łóżku, ze miejsca nie miałam...

reklama
Minisiu niestety nie. Jest dużo lepiej, bo nie leje mi się już tak z nosa, ale za to boli mnie głowa i nos się zapchał, to nie wiem już co gorsze. Kontynuuję leki i odpoczynek, jakoś się wygrzebię, ważne, że jest lepiej.
Malgorzatkar, ubiłabym, ja mojego walę w boki aż się przekręci, bo też chrapie strasznie - nie ma to jak były sportowiec ze złamanym nosem:-p

Do góry