reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Dzien dobry mamusie

Ja dzis dalej zasmarkana ehh cala noc wode popijalam bo mi w gardle zasychalo przez to ze oddychalam buzia ehh mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej
Jagodka a ty juz zdrowa??

Zdrowka dla wszystkich chorych mamus I z problemami brzuszkowymi

Milego dnia kochane

Ja mam tak od kilku nocy. Najgorsze jest to, ze budze sie dopiero jak mam juz susze w gardle. Wtedy musze wstac, napic sie wody, polozyc i tak w kolko...

Przylaczam sie do ciężkich nocy... Budzilam sie kilkanaście rasy,.bo mój chrapal i nie chciał sie przewrócić na.bok , tylko jakoś tak sie rozwalil na łóżku, ze miejsca nie miałam...

Nie wiem jak to znosisz, ale u mnie dzis bylo apogeum. Budze go, mowie, ze chrapie, a on, ze jest zmeczony i dlaczego go budze :o

Nie wiem jak kruszyna wytrzyma jego chrapanie, bo w nocy jest przerazliwie glosne :o jak niedzwiedz z jaskini :o a wez tu kruszyne na chwilke do lozka, to albo bezwidnie uderzy kruszyne reka albo spowoduje utrate sluchu :p no nie wiem co robic. Nie mam sily...

Mam jakis ropny katar. Kiedys bralam sinupret i znowu zaczynam, ale to nic nie daje. Bede musiala isc do laryngologa znowu, bo nie wiem na ile to normalne.

Dzis ide do kolezanki na kawe. Mam tez spozniony prezent urodzinowy. Mam nadzieje, ze sie jej spodoba :)

Zycze Wam zdrowia

reklama
mój kiedyś jak go obudziłam, że chrapie, stwierdził, że on chodzi do pracy i może (ja na macierzyńskim byłam wtedy), rano go ochrzaniłam, a on "ale za co", nic nie pamiętał :p ale kwiatki w przeprosiny dostałam :-D mój ma polipy w nosie, miał już koło 4 lata temu operację, czyszczenie i prostowanie przegrody i było ok, ale niedawno się popsuło znów, bierze leki, jak mu nie pomogą, kolejna operacja go czeka

zrobił się wam cellulit ciążowy? kurde, masakrycznie mnie wywaliło, a staram się pić, no może trochę za mało, ale staram się, nie jem słodyczy jakoś dużo, ruszam się, a nie mogę patrzeć na siebie...

Czy w ciąży czy bez i tak jakiśtam cellulit mam. Z gołą dupą publicznie nie chodzę, nauczyłam się to olewać:laugh2:

witam weekendowo:)

ech..i zostałam sama....M już pojechal na lotnisko...o 12 ma samolot...no i dupa....weekend sama:(

TAK...cale szczęście ze tu zaglądacie w weeked bo bym chyba umarla ......:):):):):)

oj czas leci....przed chwilka test robiłam a tu już prawie polowa:):):):)

Anastazi, pisałam Ci przeciez ze nie jestes sama :)

Jagódka, u mnie tez pierwsze próby szydelkowania dosyc koślawe... Ale wychodze z założenia ze moze jeszcze dojdę do wprawy (o ile wczesniej sie nie poddam)

Anastazi, pisałam Ci przeciez ze nie jestes sama :)

Jagódka, u mnie tez pierwsze próby szydelkowania dosyc koślawe... Ale wychodze z założenia ze moze jeszcze dojdę do wprawy (o ile wczesniej sie nie poddam)

Szydełkiem szło mi lepiej, aczkolwiek mam chyba za ciasny splot i nad tym musiałabym popracować. No nic, nie poddaję się i powalczę jeszcze z tymi drutami, kupiłam tak piękną włóczkę, że muszę z niej coś zrobić:tak:

dziewczyny JESTEM POD WRAZENIEM ze szydełkujecie a przynajmniej próbujecie:):)ja nawet nie wiem ja w rece te druty trzymać:):):)):):):)

reklama
dzień dobry :-)

Mój mąż też strasznie chrapie, szczególnie jak wieczorem się piwa napije :angry:
Kiedyś kupiłam mu taki niby zegarek, który jak wykrył chrapanie wysyłał delikatny prąd, który nie bolał, nie wybudzał śpiącego, ale sprawiał, że przestawało się chrapać :-D

I super działał :-)

Muszę go odnaleźć:-p
Kiedyś pies położył się obok łóżka i zaczął chrapać, mąż spał cichutko i dostawało mu się za psa :rofl2::-D:rofl2:

Co do suchości w ustach, teraz jest okres grzewczy, kaloryfery bardzo wysuszają powietrze. Może nawilżacz powietrza by pomógł, albo chociaż mokry ręcznik na kaloryferze :tak:

Do góry