reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
witam

my już po basenie i po zakupach w selgrosie, ale zapomnieliśmy kupić mięsko na obiad... rosół zjedliśmy i teraz mam zagwozdkę, co na drugie, chyba pizzę zrobię...

Catsun, po pierwsze nie piszemy posta pod postem, używamy "Edytuj"
żeby być na liscie trzeba mi wysłać pw z informacjami i się udzielać, nie zapisuję na listę osób, które pojawiły się i niknęły

Jesteś strasznie miła:/ A co do odp będąc tu nowa nie muszę wszystkiego od razu wiedzieć ale dziękuję za info........ :/

Witam nowa mamę :-), napisz coś o sobie :-).

My jesteśmy w drodze do domu ,wakacje zimowe u dziadków zakończone ,troche smutno,ale trzeba wrócić do rzeczywistości.

Jestem w 16 tygodniu i przechodzę przez różne ciążowe przeszkody:p To moja pierwsza ciąża i bardzo się nią cieszę:) Niedawno dowiedziałam się, że będę miała synka:) Jestem na forum by móc porozmawiać z innymi mamami i podzielić się swoimi przeżyciami oraz móc doradzić innym mamom:) Uwielbiam dzieci bo byłam niania a teraz pracuję w żłobku - teraz L4 więc mam czas by tu zaglądać:) Dorota widzę, że Ty już oczekujesz 3 bobasa z tego co widzę:) Na pewno jesteś wzorem dla wielu mam:) Pewnie czujesz już ruchy bobaska:)? Jesteśmy mniej więcej w tym samym tygodniu ciąży;)

reklama
Cześć Mamuśki :D
Jestem z Wami prawie cały czas ale nie jestem w stanie pisać za dużo bo często czytam z tel a z niego nie mogę pisać :( Mój M ma teraz nocki więc ja nie mogę spać w nocy bo jak zauważyłam w nocy uspokaja mnie przede wszystkim jego chrapanie hehehe ja poduszkę którą nazywam bananem kupiłam tydzień temu i też się w niej od razu zakochałam hehehe Ostatnio miałam problemy z nerkami i cały czas coś mnie boli :( już nie mogę sie doczekać czwartku bo mam wizytę po miesiącu :) i może się dowiemy czy będzie to chłopak czy dziewczynka :D Już któraś dziewczyna pisała że lekarz powiedział jej że będzie chłopak a później się okazało że dziewczynka hehe jakby u nas tak było to M się bardzo zdziwi bo On już się nastawił na chłopaka hhehe no zobaczymy.... ale muszę powiedzieć że mam takie sny już o tej wizycie że masakra.... ogólnie czuję się tak sobie, słabo mi się robi w głowie mi się kręci i wszystko mnie boli jak poleżę. No to ponarzekałam a teraz życzę wszystkim miłego wieczoru :)

Catsun witam :D

Do góry