reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

witam Was!

ja przytyłam z 5kg już... cycki urosły ze 3 rozmiary (swoją drogą znów podrosły), brzuch jak w 7 miesiącu... siary jeszcze nie czuję, z Olą też nie czułam wcześniej, pojawiła się po cc dopiero
młode też jakoś ułożone na pęcherzu, bo ciągle siku mi się chce i też się dosikać do końca nie mogę...
aNilewe koleżankę olej, chociaż wiem, jak deprymująco mogą takie słowa działać...
dziś w nocy, koło 4, moja Ola wstała, usiadła na łóżku i zaczęła krzyczeć "mama, bułę!"... musiałam się zwlec z łóżka i dać jej tą bułkę....zjadła dwa gryzy i poszła spać, a ja się męczyłam do rana, bo już usnąć dobrze nie mogłam...

reklama
I ja się witam z rana :D
Odliczam już dni do wizyty ale chyba zacznę godziny bo do czwartku to już blisko :D
blueberrry Kochana zamierzam dzisiaj odpoczywać bo w sumie nie mam nic zaplanowane :D M jedzie zdawać egzamin na prawko więc będę trzymać kciuki :D Nawet nie gotuje obiadu bo jak wróci to pojedziemy na placki po węgiersku :D
A co do wymiotów to zaczęłam 19 tydzień i dalej rano wymiotuję co prawda nie codziennie bo czasami mam 2 dni przerwy ale ogólnie to rano kibelek jest mój a M już słuchać nie może :p
blueberrry ostatnio wprowadziłam Cię w błąd bo jestem dokładnie w takim samym tc co Ty czyli tak jak na suwaczku, nawet termin porodu mamy taki sam :D

A co do pęcherza hmm u mnie problem bo chyba mam piasek w nerkach więc oprócz tego że często sikam to jeszcze mam wrażenie że bolą mnie jajniki więc dużo piję jem żurawit i ból dołem brzuch mnie nie opuszcza :D
Miłego dnia :D

Kubusiowata kochana moja, to razem na porodówce będziemy sie drzeć :D
Ja teraz idę na Usg i bedzie w 3d i 4d. Wiec nie martw sie o to usg i czy bedzie za wcześnie, a na wizyte idę w czwartek. :)

Na te placki to jadę z Wami! :D i trzymam kciuki za Twojego meza, aby zdał! :) :)

Z brzuchem juz dobrze, ale mdli mnie niemilosiernie. Pojde sobie po kefir i bulkaslana. To jest moj ciazowy zestaw i mam nadzieje, ze mnie uleczy :p

Po raz kolejny podziwiam mamy pracujace. Wymiotowalam kilka razy. Ot tak bez powodu ,bo zadnych syfow wczoraj nie jadlam... I wez tu idz do pracy i sie uzeraj...

Co do USG 3D czy tam 4D w necie jest napisane, ze dobrze zrobic od 18 tc. Mi gin polecil w ok. 24. Wizyte bede miala w 20 tc i mowil, ze na kolejnej proponuje

Ostatnia edycja:
Hehe ja tez w czwartek na USG tylko że 3D chce sobie zrobić gdzieś ok 30 tc żeby już dzidziusia było lepiej widać :D Ale super będziemy się wspierać duchowo :D
Tak zauważyłam że dużo dziewczyn w czwartek ma wizytę :D
A na którą godzinę masz wizytę, ja mam na 13.30 :D

co do mleka z piersi to ja tez to mam... jak w ciazy nie bylam tez to mialam... cale zycie to mam :p

Hej mamuśki:)

Ale produkujecie!!

Współczuję mdłości i wymiotów.Mnie jeszcze od czasu do czasu dopadają mdłości ale szybko przechodzi...

Życzę udanych wizyt, ja dopiero we wtorek:( Strasznie czas się dłuży..

Ile przytyłyście? ja 1kg, ale nie jestem szczupła, więc bardzo się cieszę...

Mam dzisiaj big lenia. Muszę coś zrobić w domku i ugotować obiad. Może któraś za mnie wszystko zrobi?:p

czasem byla podwyzszona a czasem w normie a i tak to bylo:) ale co tam w ciaze bez problemu zaszlam :)

reklama
Kubusiowata time 12:00, będziemy będziemy sie wspierać. ;) idziemy łeb w łeb! :D na ten wizycie jak malenstwo nie wywinie rodzicom numeru poznamy kto tam puka od środka.

Venus ja tez brak weny, ale dziś muszę ja znaleźć :D wiec medytuję aby przyszła do mnie ! :D (żartuje medytować nie umiem :D)

Do góry