reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

jagódka dobrze, że ciśnienie spadło..... oby dobrze się tam Tobą zaopiekowali...
makota cały czas zastanawiałam się co to bulkaslona i wmawiałam sobie, że to żarełko indyjskie, na które mam smaka :) Dopiero jak mężowi zaczęłam marudzić o hindusie, to mi uświadomił, że chodzi o słoną bułkę :D
aNilewe nie martw się "sympatyczną" koleżanką - to ciąża jest, a nie tycie :p Najczęściej tak mówią osoby, które same na początku ciąży przywaliły 10 kg, więc teraz tak mówią wszystkim

reklama
Witam! Jestem tutaj dzisiaj po raz pierwszy! Nareszcie znalazłam bardzo aktywne forum :) Termin mam na 9 lipca i nie mogę się już doczekac,
pozdrawiam wszystkie Kobietki :))

Jagódka ciesze sie bardzo ze sie unormowalo! :) super że Adaś jest duży i zdrowy w brzuszku mamy! ;) najważniejsze. ;)

Aphrodite witaj i rozgość sie, mam nadzieje ze czas z nami upłynie Ci miło. :)

Witaj aphrodite :-)

jagódka jednak Adaś :-) Dobrze, że do normy wszystko wróciło :-)

Witam nowe Mamy! ciągle jakieś nowe "twarze" :))

Ciśnienie spadło już do mojej normy,także czuję się dobrze. Usg dobrze. Adaś ma 175g wagi, co odpowiada 16t3dc. Pobrali mi krew i mocz na posiew. Poleze do piątku

Też chcemy nazwać synka Adaś :D chyba, że coś nam się odwidzi lub będziemy musieli szukać żeńskiego imienia :)
Wypoczywaj. Dobrze, że już lepiej. To najważniejsze.

jagódka dobrze, że ciśnienie spadło..... oby dobrze się tam Tobą zaopiekowali...
makota cały czas zastanawiałam się co to bulkaslona i wmawiałam sobie, że to żarełko indyjskie, na które mam smaka :) Dopiero jak mężowi zaczęłam marudzić o hindusie, to mi uświadomił, że chodzi o słoną bułkę :D
aNilewe nie martw się "sympatyczną" koleżanką - to ciąża jest, a nie tycie :p Najczęściej tak mówią osoby, które same na początku ciąży przywaliły 10 kg, więc teraz tak mówią wszystkim

ja pisałam chyba o maślanej, ale może coś mi się pomyliło ;-)

co do jedzenia - ja jadłam szprotki wędzone, salami, kiedyś tam zjadłam kawałek łososia wędzonego, dziś mam śledzie w śmietanie i prawie co tydzień jem poza domem, zdarza się, że w fast foodzie. mam nadzieję, że to nie zaszkodzi, ale nie popadam też w paranoję.

wątróbkę można jeść raz w miesiącu. faktycznie ma dużo wit. A i dlatego nie jest polecana - oczywiście już mam ochotę na wątróbkę i w weekend zjem wątróbkę :-)

nie wiem czy oglądacie taki program na TVN Style "O matko!" ? właśnie tam mówili o wątróbce :)

poszłam dziś na spacer i poczułam się lepiej. już mnie żadne mdłości nie męczą. kupiłam sobie również sukienkę, która powinna przydać się i w ciąży i po ciąży :)

Jagódka, trzymaj się kochana!! Gratuluje potwierdzenia Adaśka i cieszę się, że ładnie rośnie :))

ja tez uwielbiam suszi i ciazy czesto jem ale z grilowaną rybą

reklama
Ewa a może ty masz nos po prostu zatkany ciazowo? Tego nie da sie wyleczyć niestety...

nie miałam pojęcia, że coś takiego jest :p
ja mam nos zapchany chyba od 3 miesięcy i krew mi leci dość często. byłam u laryngologa, dostałam emofix na krwawienia i sinupred na katar, ale sinupred nie pomógł,a emofix używałam przed ciążą i teraz też używam, bo nie ma przeciwwskazań.

Do góry