Hmm zamiast edytować, skasowałam... super :/
Powrót do pracy super, wszyscy mnie wyściskali, wytarmosili i piali z zachwytu nad moim brzuszkiem. Stwierdzili, że w końcu wyglądam jak w ciąży, bo do tej pory było to lekkie wzdęcie :-) W pracy nawał roboty, połowa miesiąca a pracy mam jakby już się miesiąc kończył. Ale to dobrze, bo szybko mi mija 8h. Dostałam takiej energii, że nawet plecy mnie nie bolą, tylko zmieniłam pozycję siedzenia na bardziej "rozwaloną", żeby się nie ściskać za mocno.
I co najważniejsze, dzisiaj w drodze z pracy mała zaczęła tak fikać, że w ogóle się nie mogłam skupić

Miałam jakieś przebłyski jej ruchów ostatnio ale nie byłam pewna czy to to. Ale dzisiaj w aucie miałam 100% pewności. Fikała masakrycznie praktycznie całą drogę a ja się śmiałam jak wariatka. Fajne uczucie. Chyba jej się spodobała jazda autostradą
graza06 - super jest to łóżeczko, przeurocze. Ale wygląda, tak jak mówi Katka, na małe i wąskie, jest stabilne?
wróciłam od fryzjera, w końcu jak człowiek wyglądam

moja pani fryzjerka ma termin na październik
Powiem wam, że teraz mam wrażenie, że gdzie się nie obrócę tam ciężarna

a wcale otoczenia nie zmieniłam. Może to wiek taki... Hmm
ja ostatnio mam taką fazę na słodkie muszę się powstrzymywać
Będzie dziewczyna, jak nic
kubusiowata - a propos remontu... dzisiaj u nas był znowu architekt, przebudowa i remont planowo ma się zacząć w kwietniu, niestety znając życie to zaczniemy w maju albo i lepiej hehe ciekawe czy zdążymy

aż się boję.
pola - mam nadzieję, że z łożyskiem będzie dobrze trzymam kciuki. Ja też tak mam, jednym przestaję się martwić to pojawia się drugie...
Ja, podobnie jak
blueberrry, zdecydowałam się na łóżeczko drewniane do pokoju, białe, trzy poziomy. Jeszcze nie kupiliśmy, po remoncie dopiero ale mam już upatrzone. Natomiast dokupimy turystyczne, typowo wyjazdowe. Zdecydowanie się przyda.
.jagódka – super komplecik! Zdolna jesteś