reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Dziewczyny czy ktoras tu sie zna na wynikach? nie sa takie jakie powinny byc a wizyte mam dopiero 25 lutego a byc moze jak na ciążę to są prawidlowe

MOCZ
leukocyty 1-3wpw
bakterie: poj bakt.

CRP 8,83

Morfologia
WBC 11,59

Nie wiem czy czekac do tej wizyty ... 2 tyg wczesniej w moczu mialam dość liczne bakterie CRP 9,52 a WBC 12,09 wyglada na to jak by spadalo i wszystko szlo na dobrą drogę. Nie chce ciagle dzwonic do gina bo i tak czesto to robie.

reklama
hej dziewczyny :-) pewnie większość z Was na romantyczne kolacje się szykuje - tak tu pusto :) my romantyczną kolację zrobiliśmy sobie w domu, później jakiś film i chipsy :-D
z tym bólem ucha to współczuję :-( mi na szczęście domowe sposoby pomogły, ale w minionym mąż miał i też nic nie słyszał. Dostał jakieś antybiotyki i krople, wydał stówę i wysypało go pryszczami po tym wszystkim :sorry2: No ale przynajmniej już słyszy :tak:

ja pociągająca jestem, szkoda tylko że nosem, więc romantycznie będzie :D hihi

dostałam jakiś steryd, podobno bezpieczniejsze niż antybiotyk, o dziwo po pierwszej dawce lepiej mi się oddycha, a więc jest nadzieja, że będę żyć :D
Ola zapisana do przedszkola, idzie od kwietnia, czyli jeszcze miesiac ją powożę i potem będę miała blisko...cieszę się, że się zwolniło to miejsce, a Ola już dziś nie chciała wracać do domu, hihi no i będzie z dziećmi z osiedla, więc może szybko się przyzwyczai

życzę miłych wieczorów

Witam się i ja :-)
Współczuję bólu ucha, oby szybko minęło.

Na romantyczną kolację podsmażyłam kaszankę :-D:-D
Serio :-D
Od rana miałam na nią ochotę.

A jak jest u Was? Lubicie jeść dania typu flaki, kaszanka itp?

Doti - zabiłaś mnie tą kaszanką :-D
Współczuję bólu ucha :-( i innych choróbsk :dry:

Ewa - zgadzam się z Jagódką, twoje wyniki się poprawiły, prawdopodobnie wychodzisz z infekcji.

Doti ja w ogóle nie jadam takich rzeczy. Śmierdzi mi to na kilometr i to nie tylko jak w ciąży jestem..:baffled:
Ja dziś dostałam paczkę z nową włóczką, teraz myślę co by tu z niej zrobić;-) U nas spokojnie, wcale nie walentynkowo, bo tak jak pisałam, wcale nie obchodzimy. Z prasowaniem poszłam lekko do przodu, ale nadal niezła kupa:-( Więcej niż półtorej godziny za jednym zamachem przy desce nie ustoję, pachwiny dają popalić, poza tym śmierdzi mi para z żelazka:confused: Ale jutro jeszcze postoje, może zmaleje ten stos wreszcie. Plus jest taki, że nie będę musiała przez dwa tygodnie prasować.

.jagódka jeśli masz regulowaną deskę spróbuj prasować na siedząco, podobno dużo osób tak właśnie prasuje. Wygodna kanapa, ulubiony serial i można szaleć z żelazkiem :-)

Limonką Gratki kochana córci! Zdrowej córci przedewszystkim! :)

Haust ale macie fajnie, ona w kwietniu, a Ty lipcu! Super :)

ANilawe to tak jak mój juz poczuł synka kopniaka, bo jakoś tez sie tak kopał w środku, ze aż skore napiął. A lini tez jeszcze niemam.. Pępek jeszcze bez zmian..

Pisałyście o nocy.. Ja tym razem o jakiś milostkach śniłam i o wielkich zakupach, ze kupowałam od cholery kosmetyków i ciuchów. :D

Co do Walentynek ja upiekłam ciasto mezowi, a on mnie kwiatami zaskoczył :)

Wszystkim chorym mamom życxę zdrówka!' :*

reklama
Ja was podziwiam z tym prasowaniem - niczego praktycznie nie prasuję :-D Koszule mąż prasuje sobie sam (z resztą kupuje drogie easycare żeby się nie namęczyć), staram się tak rozwieszać ubrania, żeby nie mieć prasowania, w sumie to zostaje mi tylko pościel i firanki, ale tego dużo nie ma :tak:

Do góry