reklama
Katka***
Fanka BB :)
Katka jeżeli będziesz ją odprowadzała za każdym razem bez śpiewania to w końcu się podda.
Pytanie tylko która z Was pierwsza ;-)
No właśnie w tym problem

limonka8721
Makota ja dzisiaj mialam tez taki bol po jednej stronie jak w pracy bylam. W domu mi przeszlo ale wiekszosc czasu siedze na tylku mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej:/ Ale tez nie mam pojecia od czego ten ból:/
Jagódka idę w twoje slady, dzisiaj przyszly mi druty i woczki
takze cos tam bede dlubac
Jagódka idę w twoje slady, dzisiaj przyszly mi druty i woczki
U
użytkownik 902
Gość
Leze. Podziwiam te, ktore MUSIALY lezec i tylko lezec... Juz nie odczuwam bolu jak stoje i chodze. Powinnam wytrzymac do srody. Jezeli jutro bedzie mnie bolalo wepchne sie do innego lekarza...
W dodatku mam teraz beznadziejna sytuacje. Gosci u nas wlascicielka mieszkania i strasznie kopci... Pomimo tego, ze co jakis czas otwieram okno wszystko wali fajkami... Nie zwroce jej uwagi, bo jest u siebie, ale szczerze martwi mnie ten smrod :/ gadala z M. W drzwiach i teraz wszystko capi... Nie wyobrazam sobie jej wizyty jak bedzie kruszyna...
Moim zdaniem jednak powinnaś jej zwrócić uwagę. Dym szkodzi i Tobie i dziecku, jak chce smrodzić to won na balkon, w końcu przecież płacicie za to mieszkanie
Jagódka ja normalnie farbuję. Byłam w weekend u fryzjera pasemka robić.
??? Ale o co chodzi, ja też farbuję normalnie

Sokoja współczuję problemów z zębem

Katka***
Jagoda ja zrozumiałam, że Ty masz właśnie jakieś obawy przed farbą stąd taka bez amoniaku ;-) nie stresuj się ;-)
emyly
Witam się wieczornie 
Makota - i jak tam, leżenie pomaga?? trzymam kciuki żeby do jutra ból znikł. Może faktycznie, dzidzia miała jakąś kiepską pozycję
Karola - piękne mieszkanko i cudny kotek
Katka - tak jak dziewczyny piszą, konsekwencja przede wszystkim, chociaż wiem, ze to bardzo trudne. Mój synek jest kilka dni młodszy od Twojej córeczki i właśnie mam podobny problem. Budzi się właściwie co godzinę, dwie i woła o mleko. Oczywiście nie dostaje, czasem raz ok 3 jak już widać, że naprawdę to z głodu, no ale tak to nie wiem co mu się tak przestawiło od jakiś dwóch tygodni, bo wcześniej ładnie przesypiał noce. Może to jakiś skok rozwojowy?? A no i nocne wędrówki też zalicza, ale to się juz nie dziwię bo sama niestety go do tego przyzwyczaiłam.
Ja niedawno wróciłam z koncertu. Było cudnie, brakowało mi takiego wyjścia.
Makota - i jak tam, leżenie pomaga?? trzymam kciuki żeby do jutra ból znikł. Może faktycznie, dzidzia miała jakąś kiepską pozycję
Karola - piękne mieszkanko i cudny kotek
Katka - tak jak dziewczyny piszą, konsekwencja przede wszystkim, chociaż wiem, ze to bardzo trudne. Mój synek jest kilka dni młodszy od Twojej córeczki i właśnie mam podobny problem. Budzi się właściwie co godzinę, dwie i woła o mleko. Oczywiście nie dostaje, czasem raz ok 3 jak już widać, że naprawdę to z głodu, no ale tak to nie wiem co mu się tak przestawiło od jakiś dwóch tygodni, bo wcześniej ładnie przesypiał noce. Może to jakiś skok rozwojowy?? A no i nocne wędrówki też zalicza, ale to się juz nie dziwię bo sama niestety go do tego przyzwyczaiłam.
Ja niedawno wróciłam z koncertu. Było cudnie, brakowało mi takiego wyjścia.
Katka***
Emyly też myślałam o tym skoku rozwojowym. No i też od dłuższego czasu nocne wędrówki dają nam się we znaki. Czasem spała między nami ale ja nie jestem z tych, co z dziećmi chcą i lubią spać. Jednak czego człowiek nie zrobi by mieć spokój
ale to nie jest wytłumaczenie, więc ją odprowadzamy z mężem na zmianę do jej łóżeczka. Żeby jeszcze płakała bo coś jej się przyśniło - ale nic podobnego. Ona po prostu domaga się by wziąć ją na ręce, przytulić i zaśpiewać, bajkę opowiedzieć. Kurde! Od 24:00 do rana kursuje tak kilka, jak nie kilkanaście razy.
Dobra idę spać bo pewnie znów czeka mnie nocny maraton.....
Dobranoc

Dobra idę spać bo pewnie znów czeka mnie nocny maraton.....
Dobranoc
Ostatnia edycja:
U
użytkownik 902
Gość
Nie, dlatego się zdziwiłam
Ja maluję już bardzo długo, jestem ciemną blondynką, a maluję na rudo, więc co m-c obowiązkowe malowanie, bo inaczej się nie da
Też miałam etap wędrowania nocnego z Klaudią, daliśmy radę, ale tylko i wyłącznie konsekwencja i spokój nas ratuje. Nienawidzę spać z dzieckiem..masakra
Emyly jaki to koncert?

Też miałam etap wędrowania nocnego z Klaudią, daliśmy radę, ale tylko i wyłącznie konsekwencja i spokój nas ratuje. Nienawidzę spać z dzieckiem..masakra
Emyly jaki to koncert?
makota89
Na 12 ide do innego ginekologa. Pobolewalo mnie w nocy. Mam uczucie "kamienia w brzuchu" i wole to sprawdzic. Poza tym chce mi sie wymiotowac i spociłam się jak szczur,,, nie wiem teraz co zrobic. 26.02. mialam miec polowkowe, a te wizyte mi odwolali. moge umowic sie dopiero po tej dzisiejszej, dopiero na 13.03.
straszna beznadzieja... nie wiem, czy 2 tyg robia roznice w moim przypadku...
moze na dzisiejszej wizycie lekarz zrobi mi polowkowe...
milego dnia

moze na dzisiejszej wizycie lekarz zrobi mi polowkowe...
milego dnia
reklama
elifit
Moderatorka
Hejka,
sokoja bez znieczulenia
który to ząb do wyrwania? ja po ósemce miałam stan zapalny 3 tygodnie i dentystka odradziła wyrywanie w ciąży, ale jeśli u ciebie jest konieczne to trza rwać.
u nas też był etap nocnej wędrówki, ale na razie spokój. Ostatnio mieliśmy skok rozwojowy, który objawiał się odtrąceniem mamy
makotka dobrze że idziesz do lekarza, i może ci zrobi usg. W sumie jesteś juz w widełkach do połówkowego
Widzę że wiele dziewczyn coś boli, aż wstyd mi wam mówić że ja czuje się rewelacyjnie 

karola kapitalne masz wnętrze a łazienka jest zaj.ebista
A teraz mam pytanko co do szafy, jakiej szerokości masz ją na ścianie? I jakiej szerokości jest jedno skrzydło? To jest szafa Indeco czy jakaś inna? Pytam, bo my w sypialni planujemy taki ciąg na ścianie 4m. I zastanawiam się nad ciężkością przesuwania jeśli zdecydujemy się na duże drzwi.
PS. Chciałabym mieć trzycyfrową sume na remont, niestety muszę się zadowolić jednocyfrową
Dobrze chociaż że ekipę remontową mam w domu 
sokoja bez znieczulenia

u nas też był etap nocnej wędrówki, ale na razie spokój. Ostatnio mieliśmy skok rozwojowy, który objawiał się odtrąceniem mamy

makotka dobrze że idziesz do lekarza, i może ci zrobi usg. W sumie jesteś juz w widełkach do połówkowego

karola kapitalne masz wnętrze a łazienka jest zaj.ebista

PS. Chciałabym mieć trzycyfrową sume na remont, niestety muszę się zadowolić jednocyfrową

Ostatnia edycja: