reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Elza u mnie to od momentu zajścia w ciaze.. to jedzenie jabłek czy pomarańczy nie konczy się na jednej sztuce...ale 3-4 naraz.......:):):):)

Czy zażywa któraś z Was Tardyferon Fol?
Tak, ja zażywam.

Co do słodyczy to ja niestety w tej ciąży nie moge sie im oprzeć. Staram sie oczywiscie nie przesadzać ale codziennie porcja słodkości musi byc. Teraz, gdy zrobiłam Jagodkowe rogale, mam ochote je jesc i jesc... Do tego owoce codziennie obowiązkowo.

Ale mi się smutno zrobiło, aż łzy same płyną:-( Jakiś czas temu Administracja BB prosiła o pomoc dla Kasiulki - babyboomowiej mamy chorej na raka. Niestety Dziewczyna nie dała rady:(

Eidt: Widzę Elza, że też już napisałaś

mnie tez naszlo ktoregos dnia na marchewki....jakos pod koniec pierwszego trymestru....była zupa marchewkowa, jabłko tarte z marchewka, gotowana-polana nawet czekolada!!!) jednego dnia dwa razy w sklepie po marchew bylam:):):):):)

a kokosanek zalanych barszczem czerwonym to do końca zycia nie zapomnę:):):):):):)

dobrze ze mi już przeszly takie smaki:):)

co do kasiulki...wielka szkoda ze tak młode osoby umierają...:( ech.....niesprawiedliwe........

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry