reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
Kopacz, bierz to, w czym ci będzie wygodnie
ja miałam szlafrok i nie zalozylam ani razu bo mi gorąco było. Jedzenie przynosili do pokoi, tylko na szczepienie trzeba było iść na drugi koniec korytarza, więc nie był potrzebny. Brakowało mi najbardziej kontaktu w łazience żeby włosy wysuszyc
A gdzie zamierzasz rodzić? Tam u siebie w gorach?
A gdzie zamierzasz rodzić? Tam u siebie w gorach?
angelika2014
Ja mam uprane używki z lumpka i kupione na necie w naszym proszku. Teraz kupiłam rzeczy do szpitala - uprać i poprasować w razie W może teściowa lub mama, ale jak trafię wcześniej do szpitala rodzić, to nikt mi podkładów dobrych nie kupi, bo za ich czasów takich rzeczy nie było - dlatego dla mnie to priorytet.Jutro jadę kupić cienki szlafrok i powoli pakuję torbę do szpitala - do 30tc chce mieć załatwioną torbę dla siebie w 100%. Fotelik kupujemy w tym m-cu, materacyk też. Potem skupiamy się na malowaniu, odświeżaniu ścian i chyba dopiero wtedy zacznę prasować, bo będę już miała komodę dla Adaśka (to główny powód, bo remont tylko na dole) i czysto w domu. Muszę skręcić łóżeczko i sprawdzić czy wszystko z nim w porządku. Na koniec zostawiam biustonosz do karmienia;-)
Jagódka też jestem tego zdania że wolę mieć wszystko ogarnięte bo jakby nie daj Boże trzeba było wcześniej wylądować w szpitalu albo leżeć także przygotowana muszę być na czarną godzinę
Mi w sumie brakuje kosmetyków i pierdółek typu prześcieradło, podkładów to co większe i droższe już mam.
Kopacz ja nigdy w szpitalu nie leżałam i do pewnego momentu nie kumałam bo co w ogóle szlafrok
malgorzatkar
byłam u diabetologa, dostałam receptę na paski do glukometru i paski jakieś tam, co mam siusiać na nie rano, żeby sprawdzić, czy się nie głodzę
tylko że glukometry się pokończyły w aptece, jutro jadę do innej, a jak coś, to mam się zapytać, bo być może w mojej będą w środę, jak nie, to pani może mi dać inny glukometr z kilkoma paskami testowymi,a ja mam sobie załatwić receptę na te inne paski...
generalnie nie jest ze mną źle, mam sprawdzać się 3xdziennie, uważać przy śniadaniu, sprawdzić, czy mogę słodzić herbatę i kawę, jak banana zjem to też nie tragedia, soki jabłkowe mogę też, no i jeść 6 posiłków dziennie
generalnie nie jest ze mną źle, mam sprawdzać się 3xdziennie, uważać przy śniadaniu, sprawdzić, czy mogę słodzić herbatę i kawę, jak banana zjem to też nie tragedia, soki jabłkowe mogę też, no i jeść 6 posiłków dziennie
Gosia i Bartek
Malgosiu czyli traktujesz to ze spokojem i jako dodatkowe rystrykcje... ciesze sie, ze nie jest z Toba " tak zle". 
Katka***
Heja Brzuszki! Chwilę mnie tu nie było... Nic złego.się nie działo. Zrobiliśmy sobie rodzinny reset i wyjechaliśmy na kilka dni, bez netu, telewizji itd. Chyba tego potrzeba nam było. Wypoczęłam, baterie naładowane :-) pogoda i humor dopisały!
Polecam reset!
Ostatnio jakoś już mi ciężko było. Wciąż pracuję ale bardziej wyluzowałam.
Dzidzia kopie całą noc i dzień. Czyli wszystko dobrze ;-)
Patrzyłam ostatnio na moją córkę i doszło do mnie jak ten czas leci!!! Okrutnie! W styczniu skończyła 2 latka a ja się pytam...kiedy to minęło????!!!! Szok....
Już lookam co u Was :-*
Malgorzatkar czyżby cukrzyca ciążowa czy podejrzenie?
Kopacz bierz to w czym się czujesz dobrze. I nie patrz na rozpiske szpitalną. Ja ją traktuję jako przykład, podpowiedź.
Jagodka mnie także się szlafrok sprawdził. Choć w dzień śmigałam w spodniach od dresu i bluzie ale to na patologii. Jak już miałam rodzić i później to szlafrok.
Wiecie co dla mnie śmieszne i takie dolujące było? To cholerne pokazywanie krocza

Polecam reset!
Ostatnio jakoś już mi ciężko było. Wciąż pracuję ale bardziej wyluzowałam.
Dzidzia kopie całą noc i dzień. Czyli wszystko dobrze ;-)
Patrzyłam ostatnio na moją córkę i doszło do mnie jak ten czas leci!!! Okrutnie! W styczniu skończyła 2 latka a ja się pytam...kiedy to minęło????!!!! Szok....
Już lookam co u Was :-*
Malgorzatkar czyżby cukrzyca ciążowa czy podejrzenie?
Kopacz bierz to w czym się czujesz dobrze. I nie patrz na rozpiske szpitalną. Ja ją traktuję jako przykład, podpowiedź.
Jagodka mnie także się szlafrok sprawdził. Choć w dzień śmigałam w spodniach od dresu i bluzie ale to na patologii. Jak już miałam rodzić i później to szlafrok.
Wiecie co dla mnie śmieszne i takie dolujące było? To cholerne pokazywanie krocza

Ostatnia edycja:
U
użytkownik 902
Gość
Pola Ja bym jadła normalnie, bo jaki jest sens wprowadzania restrykcji przed badaniem, a potem jedzenie normalne?
Kopacz jak masz jakąś dłuższą bluzę to bierz bluzę
Katka zazdroszczę resetu
Kurde coś mi się macica znowu stawia, a cały dzień raczej kanapowo było
Klaudia kaszle przez sen, siet pewnie już coś z przedszkola przyniesie
Pojechałam dziś do przedszkola po nią, a jakaś matka pyta chłopca z Klaudii grupy: "jak się dziś czułeś kasłałeś jeszcze?" nosz kurna jak kasłał to po cholerę do przedszkola go wysłała?!

Kopacz jak masz jakąś dłuższą bluzę to bierz bluzę

Katka zazdroszczę resetu
Kurde coś mi się macica znowu stawia, a cały dzień raczej kanapowo było

reklama
Katka***
Pola nie wiem czy trzeba się jakoś specjalnie przygotować no ale ja przynajmniej dzień przed odstawie różne słodziki. Ciekawe czy to coś da ;-)