reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Emyly i co widziałaś? :-p To jak z domu do domu w poniedziałek rano będę jechać, to też pomacham na wszelki wypadek :)
A co do chleba bezglutenowego. Koleżanka w pracy miała nietolerancję i jadła chleb kukurydziany. Jej go zwoziła druga koleżanka ze Środy Śląskiej chyba, albo po drodze na Kąty gdzieś go mieli, raz w tygodniu. Ogólnie chlebek bardzo smaczny, może trochę mniej sycący, ale za to on długo mięciutki jest. Nie jest też strasznie drogi, choć pieczywo chyba droższe na dolnym śląsku. Może gdzieś u Ciebie takie czary też sprzedają :)
Małgorzatka ani mi się waż na święta chorować ! ;-)

Nie straszcie proszę hemoroidami, bo mi proktolog powiedział, że często się zdarza, że po porodzie jak już się z krwią unormuje, to potrafią się cofnąć i ja jestem tej myśli :tak: A jak nie to cóż... czopek gdzie trzeba potem i heja.... :-p

reklama
Malgorzatkar to kuruj sie naturalnymi sposobami moze sie uda:)

Czy ktoras z dziewczyn tez bierze leki na nadciśnienie?

Tak ostatnio z nudów czytam duzo o lekach w ciąży i jestem zbulwersowana bo ciągle wycofują leki dla kobiet w ciąży;/
Fenoterol na skurcze wycofany, Bioparox na infekcje wycofany, dwa leki na nadciśnienie wycofane .... nie ma czym sie bezpiecznie leczyc.... dodam ze te leki zostaly wycofane tylko w Polsce...

Ostatnia edycja:
Malgosiu ja o tej tunice też myślałam, bardzo mi się podoba ale wyszarpalam ze strychu karton z letnimi rzeczami i okazało się, że sporo tam tunik z okresu kiedy jeździłam po woodstockach i innych festiwalach.

Mąż umówił mnie na 8:30 u mechanika na wymianę klocków i tarcz i teraz siedzę i czekam aż skończą. Dobrze że mam urlop bo nie byłoby kiedy tego zrobić.

Aha miałam już wcześniej pytać Malgosiu a jak wyniki Oli z tych badań?

Ewa ale na skurcze nie tylko fenoterol był - ja np brałam cordafen - koleżanka teraz urodziła i ostatni trymek była na nowym odpowiedniku fenoterolu. Także spokojnie, powstają odpowiedniki i kto inny zarabia.
Piję herbatkę, myję czuprynę i lecę do fryzjera, mam nadzieję, że mi nie skopie fryzurki. Jeszcze kurier ma dziś przyjechać z kwietniowym pudełkiem shiny box, ciekawe co tym razem będzie w środku:-) Dziś piękne niebo nad LBNem, ani jednej chmurki, wprawdzie nieco rześko na dworze, ale pewnie potem będzie cieplej:tak:

Jagódka własnie cordafen zostal wycofany.... ja się martwie bo leki na cisnienie Dopegyt przestaja dzialac od kilku dni nawet mam wieksza dawke teraz i dalej nic... nie wiem co lekarz mi przepisze jak wszystko likwiduja.... jak lezalam w szpitalu to jedna baba dostawala ten lek co wycofali i unormowali jej cisnienie i wypisalali do domu bez leków bo pisali pismo do ministra zeby spraowdzic z zagranicy ten lek dla niej;/ normalnie paranoja jakas

Dzień dobry :)
Oj Małgorzatkar kurujcie się, niefajnie, że tak na Święta Was złapało :no:

Ewa w poprzedniej ciąży brałam leki na nadciśnienie, ale jakoś później mi się to zaczęło po 34 tygodniu chyba. Nie pamiętam co brałam ale na pewno były to 2 leki.

Dzien dobry,

Michalina, ja tez kiedys mocno woodstockowa byłam, ale było to tak dawno ze prawie zapomniałam :)

Malgorzatkar, no cóż to ma znaczyć? Spróbuj zwalczyć chorobę w zalążku. Proponuje od razu jakąś inhalację zapodac.

A ja dzis od 7:30 na nogach. Trzech panów mi sie krząta po domu i remontują :) dwoch zaraz bedzie kładło panele w pokoju dziecięcym, a jeden remontuje kibelek. Trzymajcie kciuki :)

reklama
Do góry