U
użytkownik 902
Gość
Elifit, on Cię nie karze (skąd taki pomysł, to jeszcze małe dziecko, pewnie nie jest nawet zdolne do zemsty z punktu widzenia psychologii), on się zwyczajnie boi o swoją pozycję.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My tak kochamy te nasze dzieciaki, a one nieświadomie robią nam przykrośćTrochę to smutne, ale w końcu to dzieci
Boisz się tego jak zareaguje Twoje starsze dziecko jak wrócisz ze szpitala? Ja chyba uschnę z tęsknoty
![]()

a dzieci to uwielbiają. Mimo wszystko jak jej się coś źle dzieje to i tak do mnie przyleci. Ale serce boli :-(
a chciałabym coś nowego wziąć, pewnie będą krzywo patrzeć
Później trochę sportu i chleb muszę kupić po drodze - zawsze o chlebie zapominam...
Zapowiadają u nas burze z gradem, oby nie wtedy jak będę jechać i iść do i z przedszkola..Wasze dziewczyny przechodza faze edypalna, czyli zwrot ku rodzicowi plci przeciwnej (wg Freuda)Mnie też jest przykro jak moja chodzi i gada "nie lubię mamy"... I tak się do mnie przytula i buzi daje ale mimo wszystko czasem się płakać chce. Przecież krzywdy jej nie robię. Czasem sobie myślę, że to przez to że reagowaliśmy na ten jej tekst. Ale także myślę sobie, że ja jej nie podrzucam, nie wygłupiam się z nią tak jak mój mąż. Wiadomo - faceci głupio się bawią z dziećmia dzieci to uwielbiają. Mimo wszystko jak jej się coś źle dzieje to i tak do mnie przyleci. Ale serce boli :-(