U
użytkownik 902
Gość
Ja prosto do dzioba, tylko z głową na boku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Starszy ok, mlodszy jest troche zazdrosny, ale to dlatego, ze to wielki pieszczoch i czuje, ze stracil dotychczasowa pozycje. Zdarzylo sie, ze powiedzial, ze nienawidzi Olka, ale potem przeprosil. No i obaj przychodza sie przytulac czesciej niz jak Olka nie bylo.Hubson - z lyzeczki. Super sie sprawdza.
Ps. Jak Twoi starsi synowie zachowuja sie w stosunku do najmlodszego? 10 lat roznicy...
lekarz mi mówił żeby witaminy d i k dawać do 13,potem może boleć brzuszek jak na kolkę.Podaję do buźki,na policzek.\
Wspolczuje wszystkim niewyspanym. Moje dziecko nr 3 jest dla mnie najlaskawsze ze wszystkich. aJe, spi, robi kupy, placze tylko jak glodny. Najedzony godzine w lozeczku potrafi lezez i rozgladac sie w spokoju dokola. W nocy budzi sie raz na karmienie i zaraz zasypia. Dziecko jak marzenie
Starsi dali mi mocno w kosc jako noworodki i niemowlaki.
Mam tylko nadzieje, ze Olkowi sie nie odmieni.
Mam pytanie - jak dajecie dzieciom witaminy? z lyzeczki czy prosto do buzi? z butelki u nas odpada, bo dajemy tylko na noc, a pisalyscie, ze wit d pobudza dzieci.