reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Ja myślałam co by może wątek założyć porad na cito, czyli bez zbędnych rozmów- problem i odpowiedzi

Jestem wyrodna matka - co chwila pada więc zamiast na spacer iść, polozylam sie z dzieciem i nic nie robię...

A wczoraj dałam popis jak typowa blondynka...M zamontowal mi bazę do fotelika e samochodzie, no i o ile wlozenie to pestka, to zanim sie zorientowalam jak sie go wyjmuje, spocilam sie cała, naszarpalam, ze aż brzuch rozbolal, przycisnelam palca, ze pół paznokcia mam fioletowe...a wystarczyło chwilke popatrzeć i wyjąć go po prostu do góry...

Ka.wo no to zaciskaj nogi do poniedziałku

reklama
image.jpg
Witam sie z Wami dziewczyny po tak dlugiej przerwie:)

Pewnie Katka Wam cos o mnie tu wspominala;) Moj porod wspominam traumatycznie niestety.. 12 h porodu i na koniec cc:(( Maly mial za duza glowke i nie mogl przejsc przez moj kanal rodny. Godzina parcia i nic.. Hubert urodzil sie z obrzeknieta glowka.. Ale szybko ta opuchlizna zeszla. Okazalo sie w polowie porodu kiedy odeszly mi wody ze sa zielone.. Wiec nie wiem ile tak z nimi chodzilam.. Nawet nie chce myslec..Od wt jestesmy w domu i powoli dochodze do siebie.. Po cesarce czulam sie tragedia.. Ale teraz juz znosnie:) Maly dostal 10 pkt mial wage 3520. Jest strasznym zarlokiem i czasami nerwusem:D Jestem w nim zakochana mimo ze czasami daje w kosc:p Niestety Hubert nie chce pic z piersi.. Nie chce mu sie ssac wiec odciagam pokarm laktatorem i karmie z butelki.. 15 min placz zanim przyssie sie do piersi- ja spocona poplakana i on tez (proby ponad 5 dni ) i odpuscilam.. Nie mam na to sily.. :( Woli butelke bo mu latwiej i sie mniej meczy.. Pewnie dlatego.. Bo w szpitalu nie mialam jeszcze tyle ookarmu - byl dokarmiany butelka.. I to pewnie na to wplynelo.. Nawal mleczny za mna:p - to bylo straszne:D lalo mi sie tak z cyckow ze szok.. A jak. 1 karmilam to z 2 lecialao Hubertowi po glowie.. :D Nie wspomne o tym jak po nocy mialam cala mokra bluzke, przescieradlo i materac.. Tak sie lalo.. Nie sadzilam ze to mozliwe ze az tak..
Dziekuje ze wspieralyscie mnie cala ciaze:) Jestem szczesliwa ze mam zdrowego syneczka:)) Tym co jeszcze nie urodzily zycze szybkich porodow a tym co urodzily GRATULUJE:)

Zdjecie mojego synka kilka godzin po porodzie powinno byc na poczatku wiadomosci:)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
Witam,
Dziewczyny w szpitalach trzymam kciuki za szybkie porody i jak najszybszy powrót do domu z dzieckiem w foteliku.:tak:

Jagodka miłego wypoczynku:thumbup::)

Catsun super masz synka. Gratuluję.
Dobrze, ze juz jesteście w domu i dochodzicie do siebie.
Pozdrawiam

U mnie była mama i szwagier to w końcu udało mi się śniadanie zjeść. Mama czapki jakieś Szymkowi kupiła, nie mam dziś sił, więc udałam że nie rozumiem aluzji:confused:

Catsun super synio :) Nasze dzieciaczki wynagradzają wszystkie traumatyczne wspomnienia :)

Tusiaczek, jagódka wspólczuję nocki.

U nas noc dobrze choć Julka od 4 rano sie na strasznej czujce zawsze a ja wtedy najbardziej nieprzytomna jestem.

Boję się ze dzisiejszy dzien bedzie taki jak wczoraj na szczescie dzisiaj mam męża w domu to mi pomoże. Nie wiem ale wydaje mi sie, że mała może mieć ten skok rozwojowy, tak mi jej zachowanie do tego pasuje.

Milego dnia dziewczyny

Catsun gratki a synka ustka takie całuśne że szok :) :)
O porodzie z czasem zapomnisz. Ja gdybym teraz się upierała przy sn to miałabym tak jak ty. Swoją drogą badali ci wymiary miednicy?

Ka.wo kciukam do pn włącznie :)

reklama
No i ja się boję tego scenariusza. Ale lekarz stwierdził że jak się skurcze zaczną to zapadnie decyzja. Tu facet może być przy CC mój chyba nie jest do końca przekonany... Ja też... ,;) położna na moje strachy dzisiaj stwierdziła że teraz kobieta to wszystko może, takie czasy, nawet może nie rodzić :? Dobrze że już sobie poszła. Teraz jest taka fajna. Nudyyyy ja chce do domu. I gorąco okropnie. M odeslalam do domu, po co ma tu kwitnac jak nic się nie dzieje.

Undomiel jak???

Malgorzatka podoba mi się pomysł, jak na forum potrzebuje porady.

Do góry