reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzień Dobry
Witam się oficjalnie na głównym. Mam straszne zaległości z powodu awarii komputera, a z komórki nie zawsze działa .
Gratuluję wszystkim szczęśliwym mamusiom i trzymam kciuki za oczekujące.

My jakoś dajemy radę. powoli ustalam rytm z dwójką dzieci. Na szczęście duże wyrozumiałe a małe spokojne.
Miałam już pomoc męża ,mamy i teściowej i stwierdzam,że we trójkę nam najlepiej idzie. Bez cennych porad.;-)

Pomysł z szybkimi poradami fajny, jestem za...
I sama mam problem na już. Co macie dobrego na odparzenia?
Wietrzenie i linomag przy ciągłych kleksach nie dają rady. Ponoć Tormentiol dobry ale chyba nie zaleca się dla takiego malucha....

No i super wieść z ostatniej chwili. Padła pralka i utknęły Adasiowe ubranka...:wściekła/y: To już 2 taki numer i chyba trzeba zakupić nową.

catsun, piekny synek!! a przeżyć współczuję. Ja też miałam anemię po cc i wiem że dłużej sie dochodzi do siebie bo organizm bardzo osłabiony. Ale o tym zapomnisz, ważne że synek cały i zdrowy.
Michalina, no nudy w szpitalu, ale kilka dni dasz radę. Kto jak nie ty? :tak: a mała jaka jest duża? mierzył ci ktos miednicę?

Undomiel, jak tam u ciebie?

Aleks śpi słodko - kochane dziecko. Ale jak się tylko przebudza to naprawdę od razu jest taki wrzask za jedzeniem że szok. I na takim wrzasku musze mu pieluche zmieniać, bo nie da się uspokoic :szok: U was też tak jest?

Arabelka u mnie to samo, jak się obudzi to od razu taka syrena, że boję się, że sąsiedzi opiekę naślą :p

Catsun gratulacje, mały ma świetne usta :D

Mika, u nas pomogła zmiana chusteczek... pampersowe białe powodowały czerwoną pupę, jak zmieniłam na niveę, dwa dni i pupa normalna... trochę sudocremem smarowałam i wietrzyłam oczywiście

zrobiłam zaproszenia an chrzciny, znaczy jeszcze nie wszystkie, ale z połowę już mam: 2014-07-25 13.29.18.jpg2014-07-25 13.29.32.jpg

poza tym duszno u mnie, idę dać cyca Zuzi i idziemy po Olę, biedronkę sobie odpuściłam, bo głowa zaczęła mnie boleć jak nie powiem co...

Załączniki

• 2014-07-25 13.29.18.jpg
    2014-07-25 13.29.18.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 63
  • 2014-07-25 13.29.32.jpg
    2014-07-25 13.29.32.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Szczesliwa mamuska- Jezeli teraz Cie bardzo boli to nie wyobrazam sobie Ciebie przy 5 cm rozwarciu i skurczami co minute, dwie:p

Ostatnia edycja:
Do góry