2411magdalenka
mamy lipcowe'07
witam się niezmiennie w dwupaku.
dzisiaj spox data 27.07... no ale zobaczymy co młodzież na to
śniło mi się że urodziłam w domu, dziecko mi mama oporządziła,
ubrała i tak sobie leżał w leżaczku i wszystko ok, nawet do szpitala nie jechaliśmy
dumam, co dzisiaj zrobić z dziewczynkami.. z 1 strony żeby dla mnie było znośnie i bezpiecznie, a żeby w domu bez sensu nie siedzieć..
chyba padnie na wyprawę na placyk zabaw, potem lody włoskie.. może potem piknik w ogródku..
i ciasto czekoladowe albo muffiny miałyśmy piec
może parę jabłek wrzucę do środka żeby było mokrzejsze..
bellina ja się piszę na dzisiaj
z kroplek na kolkę BOBOTIC ma większe stężenie substancji leczniczej.. polecam jeszcze dawać probiotyk..
Hubson współczuję przejść, niezła tułaczka z malutkim bobasem GRRR
sergeevna no ja też się spodziewałam, ze na koniec lipca synuś będzie już z miesiąc miał, a tymczasem siedzi i siedzi
teraz moje marzenie, to żeby po prostu samo się zaczęło.. w dowolnej chwili..
miłego dnia mamuśki i kciukasy za dwupaki!
dzisiaj spox data 27.07... no ale zobaczymy co młodzież na to
ubrała i tak sobie leżał w leżaczku i wszystko ok, nawet do szpitala nie jechaliśmy
dumam, co dzisiaj zrobić z dziewczynkami.. z 1 strony żeby dla mnie było znośnie i bezpiecznie, a żeby w domu bez sensu nie siedzieć..
chyba padnie na wyprawę na placyk zabaw, potem lody włoskie.. może potem piknik w ogródku..
i ciasto czekoladowe albo muffiny miałyśmy piec
bellina ja się piszę na dzisiaj
z kroplek na kolkę BOBOTIC ma większe stężenie substancji leczniczej.. polecam jeszcze dawać probiotyk..
Hubson współczuję przejść, niezła tułaczka z malutkim bobasem GRRR
sergeevna no ja też się spodziewałam, ze na koniec lipca synuś będzie już z miesiąc miał, a tymczasem siedzi i siedzi
teraz moje marzenie, to żeby po prostu samo się zaczęło.. w dowolnej chwili..
miłego dnia mamuśki i kciukasy za dwupaki!