Tusiaczek2402
Moderatorka
Karmi tu ktoś? Czy już nikt tu nie karmi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz piecioletnie dziecko i siedmioletnia siostre? Nice hi hiJak tu odsypiać nockę jak robić trzeba? Ja jeszcze od wczoraj zajmuję się swoją siedmioletnią siostrą, także na głowie mam czwórkę dzieciNa całe szczęście siostra jest bardziej skora do pomocy i chętniej pomaga przy dzieciakach, bo ten mój mały leń to całymi dniami leży na kanapie i gapi się w telewizor albo laptopa. Nie wiem już jak przemówić jej do rozumu. Nie ma na nic czasu, nawet na jedzenie. Ostatnio w ogóle nie chce jeść, wmuszam w nią trochę jedzenia. Na obiad planuję zrobić racuchy z jabłkami i cukrem pudrem, może chociaż to zje. Jedyna rzecz, którą mogłaby jeść całymi dniami to lody. A później kupki biedna nie może zrobić i brzuszek ją boli. Nie robiła już prawie tydzień :/
Ja mam szczepieniaw pponiedziałek. Tutaj pierwsze sa w 8tż. i zobaczymy czy córka jest dzielna jak mama czy boi się igieł.A co ze szczepieniami...
Szczepicie dzieci?
Jeśli tak to w terminie, czy będziecie opóźniać?
Myślałam ze kazda. pielucha ma taki pasek bo ja kupuje niefirmowe. pampers tylko marke własną drogerii i tez maja taki bajer z przebarwiajacym się paskiem.Dziś już Michaliny nie meczylam, bo po cc różnie z nią może być...może być jeszcze zmęczona i nie do życia. Ale jutro pomecze!
Dobranoc mówię i czekam aż ssak sie obudzi na jedzenie, pielucha już zmieniona na spiocha.
Ps. Używa któraś pampers premium? Po ile was wychodzą za sztukę? I czy mają taki pasek przez środek na zewnątrz, co jest żółty i sie zabarwia na niebiesko, jak pielucha pełna? Kupiłam niemieckie pampersy premium i mają taki bajerancki pasek![]()
Ja karmilamKarmi tu ktoś? Czy już nikt tu nie karmi?