reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
Moja Zuzia też w większości przypadków jak daję smoka to patrzy na mnie wzrokiem "matka, do cna cię powalilo?" I ma odruch wymiotny, ale wieczorem po którymś włożeniu smoka poddaje sie i zaczyna ssac. To tak po 18 , kiedy zawsze urzadzala maratony wiszenia na cycku i nie dawała się odłożyć. I do usniecia, żeby nie usypiala z cyckiem w buzi
pola.
Ja co jakiś czas miewam nawał w lewej piersi
A ja w prawej...
Elifit, a czy Ty przypadkiem nie mialas zastoju w tej lewej? Bo ja miałam w prawej ze trzy razy i teraz ta piers jest większa, szybciej twardnieje i jest w niej wiecej mleka (albo tylko tak mi sie wydaje).
Katka***
:-)
Jemy...
Oliwia ma już prawie tydzień :-):-):-)
Jemy...
Oliwia ma już prawie tydzień :-):-):-)
Elifit, a czy Ty przypadkiem nie mialas zastoju w tej lewej? Bo ja miałam w prawej ze trzy razy i teraz ta piers jest większa, szybciej twardnieje i jest w niej wiecej mleka (albo tylko tak mi sie wydaje).
Ja też mam prawą większą i pełniejsza. Probuje dawać częściej lewą, ale jak prawa już jest twarda to ją daję. Z lewej slabo ssie i szybko zasypia a potem po pół godz glodny...
Witam nocną zmianę
Dzięki za wsparcie, nie dam się ssakowi
Tusiaczek2402
Moderatorka
Witamy się i my
Katka ale ten czas leci
Katka ale ten czas leci

Gosia i Bartek
Katka gratki 
No to i ja pochwale sie swoim zelkiem.
Poszlam z bratem do restauracji wloskiej rezygnujac z bardzo dobrego sushi no bo karmie. Bardzo dlugo zastanawialam sie co wzaic. Zrezygnowalam z tagiatelle ze szpinakiek i gorgonzolla no bo ser plesniowy i wybralam risotto z borowkami i sosem pomidorowym ciekawa polaczenis smaku. Pani patrzy na mnie i nie komentuje mojrvp uzasadnienia wyboru. Wiece co moj zelek zamowil? Risotto z BOROWIKAMI w sosie pomidorowy. Tym samym wracajac do domu poruszylsm me rezerwy mlekowe aby nakarmic dziecko a z piersi odciagam i do zlewu.....
No to i ja pochwale sie swoim zelkiem.
Poszlam z bratem do restauracji wloskiej rezygnujac z bardzo dobrego sushi no bo karmie. Bardzo dlugo zastanawialam sie co wzaic. Zrezygnowalam z tagiatelle ze szpinakiek i gorgonzolla no bo ser plesniowy i wybralam risotto z borowkami i sosem pomidorowym ciekawa polaczenis smaku. Pani patrzy na mnie i nie komentuje mojrvp uzasadnienia wyboru. Wiece co moj zelek zamowil? Risotto z BOROWIKAMI w sosie pomidorowy. Tym samym wracajac do domu poruszylsm me rezerwy mlekowe aby nakarmic dziecko a z piersi odciagam i do zlewu.....
Lilla My
odpisalam wszystkim i kliknelam na. koncu odpowiedz i wszystko zniklo wiec od nowa:
Catsun najlepszego dla synka
Darunia mazz dwa ssaki dk wykarmienia to i dwa razy wieksza produkcje. U mnie po tych 80ml o 10 kolejne karmienie bylo o 14.30 wiec jej styka, tłusty pokarm
Elifit ja bym sie bala przewozić bez fotelika.
Undomiel, Michalina dacie rade same w domu
Michalino super ze dzięki chustowaniu odnowiliscid stan zakochania z. mezem
Gosia a grzybow tez nie mozna w diecie mk? bez sensu. nie dosc ze czesto cycki nas bola, sutki pranione, pobudki nocne to jeszcze tak restrykcyjna dieta.
Wczoraj wykalalam niunie ok 21.15-21.30 i nakarmilam zaraz po to spala do 3
Ja siedzę juz p1,5h i nadrabiam glowny wątek. Szybciej poszloby na kompie, ale w. łóżku cieplej. Jutro ide do fryzjera zrobić nową fryzurę. od kilku lat nie zmienialam i trochę się boje. Może kolor tez zmienię, ale mąż lubi mnie ruda. Jestem jego Mała Mi a on moim Wloczykijem. Glodna się zrobilam to muszę zasnac bo nocne jedzenie nie pomoże mi zmiescic sie w spodnie sprzed ciazy. Zalozylam watek o chudnieciu i wcale mnie to nie motywuje. Czas zabrać się za sibie. moze jak zaczne pracować to troche spadnie. tym bardziejzs rower to moj glowny srodek transportu .
Ostatnio Zola robi kupe w noccy, podczas karmienia. Co drugi. frzeci dzien
Catsun najlepszego dla synka
Darunia mazz dwa ssaki dk wykarmienia to i dwa razy wieksza produkcje. U mnie po tych 80ml o 10 kolejne karmienie bylo o 14.30 wiec jej styka, tłusty pokarm
Elifit ja bym sie bala przewozić bez fotelika.
Undomiel, Michalina dacie rade same w domu
Michalino super ze dzięki chustowaniu odnowiliscid stan zakochania z. mezem
Gosia a grzybow tez nie mozna w diecie mk? bez sensu. nie dosc ze czesto cycki nas bola, sutki pranione, pobudki nocne to jeszcze tak restrykcyjna dieta.
Wczoraj wykalalam niunie ok 21.15-21.30 i nakarmilam zaraz po to spala do 3
Ostatnio Zola robi kupe w noccy, podczas karmienia. Co drugi. frzeci dzien
reklama
Gosia i Bartek
Lilla a ja nie spie bo zmoglo mnie ok 23 a mam troche rzeczy do zrobienia i co robie? Myje butelki
nie spie od 3. A od 10 zaczyna mi sie maraton dniowy a wiec jak padne jak pies pluto wieczorem to sie nie zdziwie 
Lilla z tego co pamietam to grzyby sa obostrzeniem. To wg zasady- nie ma diety matki karmiacej ale tego jesc nie wolno.... No zjesc mozesz, napic sie alkoholu takze, ale trzeba odciagnac mleko i sie z nim pozegnac... dlatego pytalam jak szybko.... iii Elifit dziekuje za odpowiedz.
Lilla z tego co pamietam to grzyby sa obostrzeniem. To wg zasady- nie ma diety matki karmiacej ale tego jesc nie wolno.... No zjesc mozesz, napic sie alkoholu takze, ale trzeba odciagnac mleko i sie z nim pozegnac... dlatego pytalam jak szybko.... iii Elifit dziekuje za odpowiedz.
Ostatnia edycja: