elifit
Moderatorka
Strasznie s dziś źle czuje. Pewnie ciśnienie. Nie mam na nic siły.
A jutro szczepienie a wcześniej mój gin.
Dobranoc dziewczyny
A jutro szczepienie a wcześniej mój gin.
Dobranoc dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jagodka u mnie klePanie pomaga tylko na bączki, u nas kupa ostatnio regularnie co trzy dni. Za to ostatnio bączki idą mega śmierdzące. Zastanawiam się nad czopkiem od kilku dni, bo niby ta kupa dwa razy w tygodniu jest, ale te śmierdziuchy to wydaje mi się, że coś mu tam zalega ciągle, a po czopku może byłoby lepiej? Co myślicie?
W ogóle to ten paskudny zapach pojawił się odkąd dokarmiam. Myślicie, że to może być kwestia mleka? Już sama nie wiem co myśleć.
Żeby była jasność, nie spodziewam się ze bąki będą pachnieć, ale te od kilku dni są wyjątkowo śmierdzące.
Uprzedzając pytanie, raczej nie zjadłam nic nowego ani ciężkostrawnego:what:.
Karola gratuluję!
Floriana jak dziecko je 5 min to dostaje tylko to pierwsze mleko do picia, na to tłuste do najedzenia jest dopiero po 7 min, może spróbuj ją pobudzać jeszcze zanim zasnie
Powiedzcie ziewczyny czy zawsze kapiecie maluszka o tej samej godzinie? Bo moj Hubi budzi sie roznie.. W nocy godziny soe tez zmieniaja. A budzic na kapiel go nie powinnam bo go rozdraznie..
U mnie marudzenie jest codziennie mniej lub bardziej i na rekach maly chce caly dzien... Nawet juz na to wam nie narzekam:/
Wlasnie zastanawialam sie czy wasze dzieci funkcjonuja jak w zegarkuCzy tylko u mnie jest wszystko ruchome
Ja tez malemu daje smoczek.. Zreszta widac to na zdj na zamknietymBez niego ciagle by plakal.. Bo najczesciej chce smoka jak go boli brzuszek.. I wtedy tak nerwowo ssie go zamiast krzyczec a ja wtedy spokojnie masuje mu brzuszek bo sie tak nie wyrywa i az tak mocno nie prezy. Mam smoczek dynamiczny.. Jak gleboko zasnie to wypada mu z buzi i zabieram go.